Show

Komentari 0

Muškaraca koji je napao šetača pasa Lady Gage osudili na četiri godine zatvora, priznao krivnju

Muškaraca koji je napao šetača pasa Lady Gage osudili na četiri godine zatvora, priznao krivnju

Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako se automobil zaustavlja blizu Fischera te iz njega iskaču dvije osobe. Na snimci se čuje pucanj, nakon čega šetač psa vrišteći pada na tlo

Kalifornijski sud u srijedu je na četiri godine zatvora osudio jednog od trojice muškaraca optuženih za oružanu pljačku šetača pasa pjevačice Lady Gage (36) u kojoj su joj ukradena dva francuska buldoga.

Jaylin Keyshawn White (20) priznao je da je dio bande koja je pucala u Ryana Fischera dok je šetao s tri buldoga u Hollywoodu u veljači 2021.

Na sudskom saslušanju u Los Angelesu u srijedu, White, priznao je krivnju za pljačku drugog stupnja i dobio je četverogodišnju zatvorsku kaznu.

Na snimkama nadzornih kamera s mjesta napada vidi se kako se automobil zaustavlja blizu Fischera te iz njega iskaču dvije osobe. Na snimci se čuje pucanj, nakon čega šetač psa vrišteći pada na tlo. Napadači su zgrabili buldoge Kojija i Gustava, a Fischer je pozivao u pomoć.

Treći pas, kujica Miss Asia, otrčala je do Fischera nakon što su se kradljivci odvezli. Fischer je u napadu zadobio ozljede prsnog koša, a mjesec dana kasnije na Instagramu je napisao da je pretrpio kolaps pluća.

Pjevačica je ponudila nagradu od 500.000 dolara kako bi dobila svoje buldoge nazad.

- Psi Lady Gage predani su lokalnoj policijskoj postaji. Pronađeni su neozlijeđeni i predani predstavnicima njihove vlasnice - objavila je putem Twittera policija Los Angelesa (LAPD).

Lady Gaga wearing a Christian Dior gown arrives at the SAG-AFTRA Foundation's 3rd Annual Patron Of The Artists Awards

White je optužen u travnju 2021. zajedno s Jamesom Howardom Jacksonom (19) i Lafayette Shon Whaley (28). Policija Los Angelesa rekla je u vrijeme pljačke kako ne vjeruje da su psi bili meta zbog njihove vlasnice, već zbog vrijednosti pasmine na crnom tržištu.