Obavijesti

Show

Komentari 6

Muškarca koji je na prosvjedu izjavio 'Ćale, ovo je za tebe' povezivali su s Majom Šuput

Muškarca koji je na prosvjedu izjavio 'Ćale, ovo je za tebe' povezivali su s Majom Šuput
8

Petar Đurić reporterki N1 rekao je da je na prosvjedu zato što je njegov otac preminuo od korona virusa jer nije bilo respiratora. Fanovima nije trebalo dugo da ga prepoznaju - pričalo se da je bio s Majom

VIDEO

U središtu Beograda u utorak navečer prosvjednici su se okupili ispred skupštine Srbije nakon što je predsjednik Aleksandar Vučić (50) najavio ponovno uvođenje policijskog sata zbog pogoršane epidemiološke situacije, a onda su uslijedili sukobi između policije i okupljenih. Jedan od sudionika prosvjeda bio je i Petar Đurić, piše radiosarajevo.ba.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava mladića postala simbol demonstracija u Srbiji

Pokretanje videa...

prosvjed 00:50

On je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića, čija se izjava tijekom sinoćnjeg nereda brzinom munje proširila po društvenim mrežama. Petar je izjavio kako se pobunio zbog svoga oca, koji je preminuo od korona virusa u zemunskoj bolnici jer, kako tvrdi, nije bilo respiratora. 

Ulice su bile pune krvavih scena, koje su zgrozile javnost, a za N1 je Petar objasnio zašto prosvjeduje.

- Ćale, ovo je za tebe, koji si umro, a nije bilo respiratora - rekao je mladić. Ovo nije prvi put da se o Petru piše u medijima. Punio je novinske stupce i prije nekoliko godina kada se sumnjalo da je u vezi s hrvatskom pjevačicom Majom Šuput (40).

Pretpostavljalo se da ima neke kemije između njih, a njegov je identitet odala fotografija stana u Beogradu koju je Maja objavila u svibnju 2017., a potom je i izbrisala. Petar je objavio fotografiju istog stana u Beogradu nekoliko dana nakon nje pa je pjevačica svoju uklonila pokušavajući 'prikriti tragove'. U tom je stanu tada živjela njegova sestra Marija, koja je inače glumica i slikarica. Ona je i naslikala djelo koje visi na zidu iznad Majine glave.

Na njegovom profilu na Facebooku tada je pisalo kako je završio studij sportskog marketinga i menadžmenta na sveučilištu Tiffin u Ohiju, gdje je igrao košarku za sveučilišnu momčad, piše net.hr. Prije nekoliko godina je sudjelovao i u kontroverznom srpskom showu Parovi. 

Petar je u Srbiji poznat i po tome što je kao gimnazijalac maltretirao profesora u školi. Profesor povijesti Nebojša Bazić bio je žrtva nasilja u Gimnaziji Mile Arsenijević Bandera u Majdanpeku. Đurić je 2006. snimao maltretiranje profesora te objavio snimke na kojima se vidi kako Petar i njegovi prijatelji profesoru guraju srednji prst u nos i usta i viču mu ‘skini se, kurvo’, navodi Kurir.rs.

Nakon što se pokajao zbog maltretiranja profesora, samoinicijativno je poslao snimku navedenom srpskom mediju i pokrenuo priču koja narušava njegov ugled.

- Nije mi najjasnije što je time želio postići. Poslao mi je poruku u kojoj mi se ispričava i kaže da je želio podići školstvo na višu razinu, da je zato objavio snimku - rekao je Bazić za Kurir. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu