Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

'Muž mi kaže da bi me mijenjao za mlađu i mršaviju djevojku...'

Obećala je da će nastaviti trenirati vani, a potpora joj je suprug. 'On je mene volio bez obzira na kilograme. Znao se našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu i 60 kilograma. Evo mu sad, nećeš', kaže

Foto: RTL
17 komentara

Marijana Džolić (43) zvana Maca više se ne bori u showu 'Život na vagi'. Naime, Maca je napustila show. Sara i ona bile su ispod žute linije, a tim je odlučio da show napušta Maca, nakon što ih je zamolila da nju izbace jer nije mogla zamisliti da kući ode Sara.

Foto: RTL

- Ja u Sari vidim potencijal da osvoji sezonu 'Života na vagi' - rekla je Maca te dodala da se ovo iskustvo ne može mjeriti skoro ni s čim.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo iskustvo treba živjeti i nakon showa. Ja sam presretna i zahvalna za sve trenutke ovdje i cijeli život ću ih nositi sa sobom - rekla je Maca, koja je u show ušla sa 125,9 kilograma, a izlazi sa 100,2 kilograma, što znači da je ukupno skinula 25,7 kilograma. Prije nego je otišla, Maca je zapjevala s ekipom, a Sara joj je poklonila svog malenog plišanog praščića.

Foto: RTL

- Podsjetit će te na ono što smo nekad bili i ono na što se više nikad ne vraćamo - rekla je na kraju Sara Maci. Osim titule natjecateljice može se pohvaliti i onom kapetanice plavog tima.  Za RTL je Gurki skinula veliki teret s leđa kad je ona preuzela tron. 

LIDIJA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Skidala kile na prvu godišnjicu smrti muža: Moram biti hrabra

-  Misli su mu bile potpuno usmjerene na rođenje djeteta. Već duže vrijeme primjećivali smo da nas kapetan Gurka ne motivira dovoljno kao što to Roko čini u svom timu. Naravno da smo o tome i s njim često razgovarali. Drago mi je da su moji plavci u meni vidjeli nešto što im možda može koristiti na životnom putu s obzirom da sam najstarija među njima - rekla je za RTL. 

Foto: RTL

Znoj s čela sad će brisat u teretani van kamera, a u showu je izgubila 30 kilograma. Otkrila kako je za njeno gubljenje kilograma jedino čvrsto vjerovala obitelj, a posebno kći Paula, koja ju je prijavila.

- Molila sam Boga da ti ljudi nešto u meni pokrenu da shvatim da ovako ne mogu dalje. Svi mi 'debeli' znamo da nešto trebamo poduzeti, ali onda ti treba onaj netko ili ono nešto da te pokrene. Presretna sam što sam dobila priliku i bila dio ove nezaboravne priče. Sada slavim svoj novi život - kaže ponosno.

Foto: RTL

Obećala je da će nastaviti trenirati vani, a velika potpora joj je suprug.

TEŽAK ŽIVOT Julija iz 'Života na vagi': Želim krevet da imam gdje spavati...

- Moj suprug je uvijek sretan kada me vidi (bar tako kaže), ali ovaj put bi mogao biti posebno sretan jer će sada konačno imati partnera za planinarenje i skijanje, koje obožava. On je mene volio bez obzira na kilograme i ako se znao našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu i po 60 kilograma. Evo mu sad, e nećeš - objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message