Obavijesti

Show

Komentari 6

Moj Vidoje ima odličan modni ukus, ali nekad me zna izludjeti

Moj Vidoje ima odličan modni ukus, ali nekad me zna izludjeti
11

U prvim redovima Zagreb Fashion Destination-a sjedili su brojni poznati poput Slavka Sobina, Snježane Mehun, TIhane Harapin Zalepugin, Barbare Nole i Nikoline Ristović

VIDEO

Na drugoj večeri Zagreb Fashion Destination-a nastupili su brojni hrvatski dizajneri koji su pred brojnim zaljubljenicima u modu predstavili svoje nove kolekcije. Reviju je započela Lokomotiva by Lana Puljić, a zatim su uslijedili Martina Herak, Ivana Cvrlje, Kayra Design, Showroom, Varteks i Martina Felja. 

Bez obzira na to što se večeras igrala utakmica Dinamo - Trnava, koju su zagrebački plavi proslavili pobjedom 3:1, muška publika pozorno je gledala reviju. Jedan od njih je i glumac Slavko Sobin (33). 

Poznati  na 2. večeri Zagreb Fashion destinationa

- Nisam paralelno škicao reviju i rezultat utakmice na mobitelu. Stvarno nisam neki ljubitelj nogometa i to me ne zanima - izjavio je Slavko koji je na reviju došao u opuštenoj odjevnoj kombinaciji - bijelim hlačama i smeđoj vesti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veoma sam jednostavan i ne razbijam glavu što ću obući. Danas sam se za reviju spremio u sekundi - nadodao je glumac. 

U prvim redovima sjedila je dizajnerica Snježana Mehun (47), glumac Livio Badurina (52), modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (66), Barbara Nola (50), bivša Miss Universe Ivana Delač (38), plesačica Andrea Solomun, modni kritičar Nenad Korkut (47), dizajner Boris Banović (45) i Nikolina Ristović (42). 

Nekadašnja televizijska voditeljica obukla je plavu haljinu s jarkim detaljima, žuti kaput i čizme s uzorkom zmijske kože. 

Poznati  na 2. večeri Zagreb Fashion destinationa

- Većinu odjevnih kombinacija biram sama. No, kada sam u velikim dilemama pitam muža za mišljenje. Uglavnom me tada zbuni još i više, tako da to pokušavam izbjegavati. Ali, on ima poprilično dobar modni ukus - našalila se Nikolina o suprugu Vidoji Ristoviću (40). Iako je najmlađa kćer Una Sofija (3) još uvijek u fazi ružičastog, starija kćer Hana (20) voli joj ukrasti poneki komad odjeće i ponijeti ga sa sobom u Englesku gdje studira medicinu.

- A šta da radim? Mogu samo vrištati - rekla je Nikolina te nadodala kako u njihovom domu svakako dominira ružičasta boja s obzirom na to da je Una Sofija jedino i želi nositi. 

Nikolina i Vidoje vjenčali su se 2013. u Monte Carlu, a kuma joj je bila Snježana Mehun.

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...