Obavijesti

Show

Komentari 26

N. Bulat: Prvo ću se naći s dečkom, pa kupiti čokoladu

N. Bulat: Prvo ću se naći s dečkom, pa kupiti čokoladu
10

Nakon pet tjedana 'Farmu' je napustila Nikol kojoj je drago što je Žana ostala u farmi. Pjevačici je, kaže, bilo svejedno hoće li ostati u showu ili neće

VIDEO

Nisam znala do zadnjeg trena tko će pobijediti. Drago mi je što je Žana ostala na 'Farmi'. Imala sam jednake želje za ostankom, kao i za odlaskom iz 'Farme'. Žanu sam odabrala jer sam mislila da smo podjednako snažne. U show sam ušla kako bi gledatelji mogli vidjeti moje pravo lice, a i nudio mi se dobar honorar, kazala je Nikol koja je nakon pet tjedana napustila show. Bivša “Feminnemka” kaže da su joj na imanju nedostajali prijatelji i dečko.
- Odmah ću se naći s njim, poželila sam ga se - rekla je zaljubljena Nikol. Na farmi je jedva izdržavala bez čokolade, koju će čim dođe doma kupiti “na tone”. Jedva se čeka i odmoriti. Smatra kako se na selu samo radilo, te da uopće nije bilo zabave. Najviše su je opuštale kave koje je pila s farmericama, a najteže joj je bilo kuhati. Veselila se četvrtku kad je ručak za farmere stizao iz drugog sela. Nikol, koja je bila prijateljica sa Žanom, šokirala se čuvši kako ima sina.
- Bilo mi je teško jer mi je Nikol prijateljica -  kazala je Žana koja je po treći put pobijedila u dvoboju. Kao i prošlog puta, Žana je odabrala dvoboj snage te je u guranju kola odgurala prijateljicu Nikol Bulat iz 'Farme'. Prije dvoboja obje su se složile da im je svejedno tko će večeras napustiti show te da će se i dalje družiti u civilizaciji. Nikol je napomenula da će dvoboj biti pošten.
- Za farmere sam pripremio veliko iznenađenje. Pokušat ću zavesti Branku Mutti da već jednom preboli Olivera Dragojevića. Od svog prijatelja Fashion Gurua dobio sam zadatak zapaliti jaknu Nikol Bulat pa ću to napraviti. Također, pregledat ću 'luleke' farmera da slučajno nisu dobili neku bakteriju -  kazao je Neven Ciganović koji je ušao na 'Farmu'. U studiju su gostovali Ante Gotovac i Boris Kosmač koji su se natjecali u mužnji krave Spomenke. Pobijedio je Boris te je tako za Ivu Amulića osvojio obiteljsko blago.


'NIKOL JE SEBIČNA I LIJENA'
Ako je Nikol završila dva fakulteta, onda sam ja predsjednik države. Ona nije mogla naučiti ni tekst prije nastupa, kazao je bivši menadžer Nikol Bulat te nadodao da je sebična i lijena. Drago mu je što je ušla u 'Farmu' da, kako kaže, napokon ljudi vide kakva je ona osoba.
- Nikol nosi šljokastu jaknu jer je narodnjak u duši. Ona je cijelo vrijeme željela pjevati narodnjake, ali to ne zna pjevati - kazao je njezin bivši menadžer i nadodao da je velika lažljivica.

NEVEN CIGANOVIĆ JE U FARMU DOŠAO PROSLAVITI ROĐENDAN
Doma imam mali vrt pa ga malo obrađujem i berem tratinčice, to je moje iskustvo vezano uz farmerski život - kazao je Neven Ciganović koji je na 'Farmu' došao proslaviti 40. rođendan. Farmeri su ga dočekali s veseljem i otpjevali mu pjesmu 'Sretan rođendan'. Njegova proslava započela je dolaskom trubača koji su mu odsvirali 'Đurđevdan'.

IVICA: MOJOJ AVI JE NA FARMI NEDOSTAJALA KRUNICA
Otac Ave Karabatić kazao je da je Avi na 'Farmi' nedostajala krunica jer je ona velika vjernica. Da je imao priliku, nju bi joj sigurno poslao kao obiteljsko blago.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci