Show

Komentari 80

Na “cajkama” plesali su uz striptizete sa silikonima

Na “cajkama” plesali su uz  striptizete sa silikonima

Anica Kovač se izvijala na podiju dok ju je Robert gledao iz separea. Bešlić je oduševio prisutne s nekoliko pjesama, a striptizete su se razgolitile

Mogu plesati dobro kao i neka 18-godišnjakinja. Ako sam raspoložena, na plesnom podiju bit ću cijelu noć, ponosno je kazala Anica Kovač (33) na proslavi osmog rođendana zagrebačkoga narodnjačkog kluba Ludnica. Bivša je manekenka kuma kluba, a rođendan je proslavila u društvu supruga Roberta Kovača (35). Čim je ušla u klub, Anicu je ponio ritam turbofolka. Zaplesala je s velikim osmijehom na licu. Robert joj se nije pridružio nego je iz separea gledao suprugu kako se dobro zabavlja.
-  Mislim da je glupo gledati na sat dok se zabavljaš, no nemamo namjeru biti do jutra jer Roberta čeka nogometna utakmica pa mora biti odmoran - otkrila je Anica.
Obučena u minicu od trapera i s frizurom poput Rihanne (22), supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca pokazala je da prati trendove. Osim Roberta i Anice, u klub je došao i Halid Bešlić (55). Na opće veselje gostiju, otpjevao je nekoliko svojih hitova, a večer je proveo sjedeći s prijateljima. Prije nego što se Halid popeo na pozornicu, nazočne su zabavljale striptizete, koje su plesale oko šipke. Djevojke obučene kao medicinske sestre i seksi policajke otkrile su silikonske grudi i međunožje.

Najčitaniji članci