Obavijesti

Show

Komentari 35

Na meti hejtera: 'Nije normalno biti u vezi s 36 godina mlađim'

Na meti hejtera: 'Nije normalno biti u vezi s 36 godina mlađim'
10

Inače, Ahlamalik je plesač, a sa svjetskom divom Madonnom, čini se, spojio se poslovno i privatno. Pjevačica je nedavno 'podigla prašinu' i svojom stražnjicom za koju mnogi tvrde da je umjetna

VIDEO

Glazbena diva Madonna (62) Dan zahvalnosti je proslavila u društvu mlađahnog plesača Ahlamalika Williamsa (26) od kojeg se nije odvajala. O njihovoj vezi se već neko vrijeme nagađa, no glazbenica zasad nije potvrdila da ljubi mladića koji ima gotovo isto godina kao njezina kći Lourdes (24).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Madonna 01:32

Brojni pratitelji komentirali su njezinu odjevnu kombinaciju, a većina se složila da izgleda poput crne udovice. No neki su otišli i korak dalje pa pisali kako se Madonna ponaša neprimjereno. 

- Može ona biti svjetska zvijezda, ali nije normalno biti u vezi sa skoro 40 godina mlađim muškarcem. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Ahlamalik je plesač, a sa svjetskom divom, čini se, spojio se poslovno i privatno. Pošto se pjevačica i u sedmom desetljeću zabavlja kao 20-godišnjaci te o svemu izvještava svoje brojne pratitelje, velika razlika u godinama se zasad ni ne osjeti. 

Madonna je nedavno 'podigla prašinu' i svojom stražnjicom za koju mnogi tvrde da je umjetna. No pjevačica nikada nije potvrdila glasine. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...