Na meti hejtera: 'Nije normalno biti u vezi s 36 godina mlađim' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 35

Na meti hejtera: 'Nije normalno biti u vezi s 36 godina mlađim'

Na meti hejtera: 'Nije normalno biti u vezi s 36 godina mlađim'
10

Inače, Ahlamalik je plesač, a sa svjetskom divom Madonnom, čini se, spojio se poslovno i privatno. Pjevačica je nedavno 'podigla prašinu' i svojom stražnjicom za koju mnogi tvrde da je umjetna

VIDEO

Glazbena diva Madonna (62) Dan zahvalnosti je proslavila u društvu mlađahnog plesača Ahlamalika Williamsa (26) od kojeg se nije odvajala. O njihovoj vezi se već neko vrijeme nagađa, no glazbenica zasad nije potvrdila da ljubi mladića koji ima gotovo isto godina kao njezina kći Lourdes (24).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Madonna 01:32

Brojni pratitelji komentirali su njezinu odjevnu kombinaciju, a većina se složila da izgleda poput crne udovice. No neki su otišli i korak dalje pa pisali kako se Madonna ponaša neprimjereno. 

- Može ona biti svjetska zvijezda, ali nije normalno biti u vezi sa skoro 40 godina mlađim muškarcem. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Ahlamalik je plesač, a sa svjetskom divom, čini se, spojio se poslovno i privatno. Pošto se pjevačica i u sedmom desetljeću zabavlja kao 20-godišnjaci te o svemu izvještava svoje brojne pratitelje, velika razlika u godinama se zasad ni ne osjeti. 

Madonna je nedavno 'podigla prašinu' i svojom stražnjicom za koju mnogi tvrde da je umjetna. No pjevačica nikada nije potvrdila glasine. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu