Show

Komentari 43

Odustao na Vatrenima: Mogli mu donijeti čak 250.000 kuna

Odustao na Vatrenima: Mogli mu donijeti čak 250.000 kuna

Iako je na sva pitanja odgovorio bez većeg razmišljanja, Bruno Robert Kirinić, prvog jokera iskoristio je tek na 12. pitanju, a 'dotuklo' ga je pitanje o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

I dok su Vatreni trčali po terenu kako bi ostvarili pobjedu nad Mađarima te bili stepenicu bliže kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, Bruno Robert Kirinić također se borio kako bi osvojio što veći iznos na kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'. 

Mladi Bruno u prvih pola sata kviza znanja osvojio je čak 125.000 kuna te postigao najveći uspjeh u povratničkom 'Milijunašu'. Iako je na sva pitanja odgovorio bez većeg razmišljanja, prvog jokera iskoristio je tek na 12. pitanju. Pozivom ocu želio je dobiti odgovor na pitanje tko je 1934. godine posljednji put posjetio svoju rodnu zemlju? Bruno nije znao radi li se o Andyju WarholuFridi KahloSalvadoru Daliju ili Pablu Picassu, a nakon što je otac dvojio između Picassa i Warhola, odlučio se i za joker 'pola-pola' te se konačno odlučio za Picassa. 

Osim umjetnika, Brunu se 'namučio' i na nogometnom pitanju. Za 250.000 kuna potražio je pomoć publike. Iako prati nogomet, te mu je među prethodnim pitanjima bilo postavljeno i jedno iz toga područja, na pitanju za 250.000 kuna potražio je pomoć publike. Bruno nije znao kojim su redom odlikovani Vatreni nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Iako je publika glasala za odgovor 'Redom kneza Domagoja', nakon kraćeg razmišljanja, Bruno je odlučio odustati što se ispostavila kao dobra ideja s obzirom na to da je među ponuđenim odgovorima bio i onaj 'Redom kneza Branimira' koji se ispostavio točan. 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Najčitaniji članci