Show

Komentari 0

Na probi su zamezili, rekviziti jedva izdržali do ‘Velike zvjerke’

Na probi su zamezili, rekviziti jedva izdržali do ‘Velike zvjerke’

Ove nedjelje može se pogledati predstava 'Tko je ovdje lud', a slijede 'Ritina škola' i 'Velika zvjerka'. Te se tri predstave izmjenjuju. Ovakvom konceptu vesele se gledatelji izvan Zagreba, ali i Hrvatske

Nije tajna da u kazalištu posebnu čar za glumce ima takozvana potrošnja rekvizita. To su najčešće hrana i pića koja su potrebna u predstavi, napisao je Marko Torjanac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac i ravnatelj Planet Arta “otkrio” je istinu o potrošnim rekvizitima u nedjelju, uoči predstave “Velika zvjerka”. Torjanac je pokrenuo “Novo kazalište”. Predstave izvode u zagrebačkoj Maloj sceni, a istovremeno ide i prijenos uživo, što gleda publika iz cijelog svijeta.

U “Velikoj zvjerci” Slavko Jurga, Luka Dragić i Torjanac su slabi na neobičnu zakusku koju jedan od likova priredi u predstavi i koja je uzrok jednom od sukoba, a sastoji se od celera i mrkve.

Tu su, naravno i čips i štapići, kao i nešto sira kojemu je teško odoljeti. Na probi “Velike zvjerke” u nedjelju prije izvedbe u On line kazalištu uživo, Slavko, Marko i Luka opkolili su rekviziterku Ivanu kako bi joj “ukrali” malo zakuske iz predstave, pri čemu im se ona pridružila. Ostavili su dovoljno i za predstavu, a onda je uslijedila još jedna istina.

- A žestoka pića koja piju u predstavi, za razliku od prave hrane, uvjerljivo glumi - pssst - voda - napisao je Torjanac.

Dobro raspoloženje cijele ekipa prelilo se i na predstavu, a već s veseljem najavljuju nedjelju, 13. prosinca i izvedbu “Tko je ovdje lud”.

- Kroz šest koraka i jedan uvid do potpune sreće predstava za samopomoć (odmoć) u kriznim vremenima - stoji u opisu ove urnebesne predstave, kombinacije crne komedije, burleske i drame. Predstave se mogu gledati uživo, a može ih se kupiti i na zahtjev.

Najčitaniji članci