Show

Komentari 71

Na Sevinom koncertu reflektor je pukao, a staklo palo na ljude

Na Sevinom koncertu reflektor je pukao, a staklo palo na ljude

Djevojke su vrisnule, kako smo vidjeli, malo ih je povrijedilo polomljeno staklo, a osiguranje ih je odmah sklonilo, otkrio je jedan od svjedoka te dodao kako nitko nije ozbiljno ozlijeđen

Nakon što je prošli tjedan nastupila u splitskoj Spaladium Areni, pjevačica Severina Kojić (47) nastavlja turneju pa je u subotu pjevala beogradskoj publici.

Za nastup u Štark Areni ponovno se utegnula u mrežasti triko i visoke crne lakirane čizme u stilu Žene mačke. Ipak, Sevin koncert je, pišu srpski mediji, zasjenio incident na samom početku nastupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pjevačica je izašla na binu, muzika je počela, no odjednom se začuo vrisak u sali, piše Blic.

- Čim je grunuo bas reflektor je pukao, a staklo se razletjelo po publici. Djevojke su vrisnule, kako smo vidjeli, malo ih je povrijedilo polomljeno staklo, a osiguranje ih je odmah sklonilo - otkrio je svjedok.

- Nakon što je izbjegnuta nesreća, osiguranje je ostalo stajati u redu gdje je rasuto staklo, kako nitko ne bi došao tu i povrijedio se. Srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen - dodao je.

Dok je Splićanka pjevala, u publici je bio i njezin svekar Dragan Kojić Keba (59).

- Rasplakao sam se, jer je bilo emotivno, pogotovo na kraju. I sami ste vidjeli kakvu Seve ima nepresušnu energiju i uživao sam od početka do kraja. Svi smo obiteljski sjedili i gledali, to je stvarno bio spektakl - rekao je za MONDO.

On se snahi nije pridružio na bini, a otkrio je i zašto.

- Seve je htjela da i ja pjevam, ali nisam htio, želio sam samo uživati u toj predivnoj atmosferi. Ne postoji mali i veliki nastup, a ovdje je sve bilo tako dobro ukomponirano i mogla je držati publiku još dva i pol sata - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci