Obavijesti

Show

Komentari 14

'Nadali smo se da su našli našu Marijanu, ali nisu. Informacije imamo, ali ne možemo o tome'

'Nadali smo se da su našli našu Marijanu, ali nisu. Informacije imamo, ali ne možemo o tome'
3

Ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba, kazao je Ivo Kovačević

VIDEO

U nedjelju ujutro je u koritu rijeke Save pronađeno tijelo nepoznate osobe. Isplivalo je na području Otoka Svibovskog kod Rugvice, a zagrebačka policija kazala je u ponedjeljak kako su tijelo prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se utvrđivati identitet i okolnosti smrti. Mnogi su na društvenim mrežama posumnjali kako je riječ o nestaloj Marijani Seifert, pobjednici regionalnog Big Brothera za kojom se bezuspješno traga već šest mjeseci. Međutim, njezin otac Ivo Kovačević rekao je za Slobodnu Dalmaciju da se ne radi o njegovoj kćeri, već o nekoj starijoj ženi.

Javio se muž nestale Marijane iz 'Big Brothera': Dok ne vidim njeno tijelo, mislit ću da je živa
Javio se muž nestale Marijane iz 'Big Brothera': Dok ne vidim njeno tijelo, mislit ću da je živa

 

- Kad smo čuli da je jučer u Savi pronađeno tijelo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se blijedo pogledali i protrnuli. Cijela protekla noć za nas je bila neizvjesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se ići u Zagreb na identifikaciju tijela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Riječ je o starijoj ženskoj osobi - kazao je gospodin Kovačević.

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji

Obitelji Kovačević žao je, kazao je Ivo, bilo čije smrti, a ova vijest davala im je kakvu, takvu nadu.

- Ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna što se točno dogodilo našoj kćeri i siguran sam da ćemo to doznati - rekao je.

Sestra nestale Marijane poznavala je Mateja Periša: 'U Splitu svi svakoga poznajemo'
Sestra nestale Marijane poznavala je Mateja Periša: 'U Splitu svi svakoga poznajemo'

Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala, a Ivo ne želi još s time izlaziti u javnost. 

- Kad bude trenutak spreman sam iznijeti sve informacije kojima moja obitelj i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vrijeme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze - objasnio je.

- Budite sigurni da moja supruga i ja nećemo dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi i tragat ćemo za istinom dokle god smo živi. Nadam se da će nam zdravlje to dopustiti, jer smo oboje na izmaku snaga, a ovo sve nam je nepovratno uništilo živote - ispričao je te apelirao na sve da ne zaborave na Marijanu.

- Pišete o njezinom nestanku, a nadležne službe bih zamolio da ne češljaju samo područje rijeke Save, nego da svoju potragu prebace i na kopno - dodao je.

Zagreb: Peti dan potrage za nestalom Marijanom Cvrljak

Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine. U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. Pritom oko sebe nije vidio nikoga. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin