Obavijesti

Show

Komentari 77

Nadarena Ava Karabatić: Kerum mi je dao stipendiju

Nadarena Ava Karabatić: Kerum mi je dao stipendiju
4

Splićanka će tisuću kuna dobivati svaki mjesec. Ava jedva čeka da upozna Keruma. Odjenut će odijelo da joj dekolte ne bude u prvom planu

VIDEO

Stipendiju za nadarene učenike od splitskoga Gradskog poglavarstva čekala sam četiri mjeseca, pohvalila se Ava Karabatić (21).
- Željko Kerum kao splitski gradonačelnik ima udio u tome i mislim da će on biti i na skorašnjoj dodjeli stipendija - kaže Ava. Na Filozofskom fakultetu u Zadru studira talijanski i latinski jezik.
- Fakultet me prijavio za stipendiju jer mi je prosjek ocjena 4,9 - kaže Ava. Na odsjeku na fakultetu na kojem studira ne znaju ništa o njezinoj stipendiji, a to da su je oni prijavili, smatraju besmislicom. Na internetskim stranicama grada Splita pogrešno je napisano da studira ruski jezik i književnost te latinski jezik i rimsku književnost i da ima prosjek ocjena 4,77.
- To sam ja! Samo je jedna Ava Karabatić. Pogriješili su, ne studiram ruski nego talijanski jezik. Prosjek ocjena očito su računali po nekom svom sistemu. Na odsjeku latinskog prosjek mi je 5,0, a na talijanskom 4,8. Oni su valjda uzeli sredinu 4,77, što se zapravo može zaokružiti na 4,8 - tumači Ava kojoj matematika, očito, nije jača strana. Na mjesec dobiva tisuću kuna. Starleta se raduje susretu s Kerumom jer joj je super frajer.
- Simpatičan mi je, pozitivan i divim mu se. Još ne znam što ću obući za prijam kod njega. Vjerojatno ću odabrati klasično odijelo. Želim da znanje bude u prvom planu, a ne moj dekolte - zaključuje Ava.

AVA OPTUŽENA ZA UCJENU SVOG PROFESORA, KERUMU ĆE SVE REĆI
Osim što se veseli upoznavanju svog životnog uzora Keruma, Ava će tu priliku iskoristiti kako bi upozorila gradonačelnika, kako kaže, na nepravdu koja joj je nanesena. U studenom je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru protiv nje, majke Sanje (39) i zaručnika Špire Miličića (25) podignulo optužnice. Majku i kći terete da su sveučilišnog profesora Živka Nižića (65) ucjenjivale jedanput, a Špiro dvaput. Prijetili su da će objaviti lascivne SMS-ove koje je slao Avi, od njega su navodno iznudili 9000 eura. Ava je zbog toga noć provela u zatvoru. Njoj i majci prijeti do pet godina zatvora, a Špiri i do deset.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.