Show

Komentari 18

Završena 4. sezona Zadruge: Nadica (60) odnijela pobjedu, Hrvati u potpunosti podbacili

Završena 4. sezona Zadruge: Nadica (60) odnijela pobjedu, Hrvati u potpunosti podbacili

Njena kći Kija Kockar pobijedila je u prvoj sezoni istog realityja. Pobjednica je ove godine osvojila 50.000 eura, a drugoplasirana montažnu kuću. Zagrepčanin Fran je unatoč predviđanjima osvojio peto mjesto

Nakon deset mjeseci prikazivanja završila je 4. sezona najgledanijeg srpskog reality showa 'Zadruga'. U rujnu prošle godine u 'Bijelu kuću' u Šimanovcima uselilo se 50 kandidata, a od tada je kroz nju prošlo njih 78. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za glavnu nagradu od 50.000 eura natjecalo se i troje Hrvata - Paula Hublin (21), Filip Car.i Fran Pujas (23), koji je po anketama imao najveće šanse za pobjedu.

Filip iz Crikvenice prvi od njih je napustio kuću, te zauzeo 11. mjesto. Njegov boravak u realityju obilježila je turbulentna veza s bivšom prostitutkom Minom Vrbaški. Filipa je u studiju dočekala njegova obitelj.

Paula Hublin je završila na 7. mjestu, a brat, otac i prijateljice su je došli podržati. Njezin dečko Fran Pujas izašao je malo kasnije i završio na petom mjestu, a dočekala ga je dočekala majka Gordana.

Pobjedu i glavnu nagradu odnijela je Nadica Zeljković (60), majka Kije Kockar (32), pobjednice prve sezone 'Zadruge'. Mnogi smatraju da su Nadicu upravo glasovi kćerkinih obožavatelja doveli do pobjede.

Najčitaniji članci