Obavijesti

Show

Komentari 1

Najavili CMC Festival: Ove se godine održava 14. i 15. lipnja

Najavili CMC Festival: Ove se godine održava 14. i 15. lipnja
5

CMC festival ove će godine pokušati nadmašiti lanjski, a dosadašnji potvrđeni izvođači su i dokaz tome. Na festivalu će Hari Rončević proslaviti 20 godina karijere

VIDEO

U zagrebačkom restoranu Gallo u srijedu je održana prva konferencija za medije na kojoj je objavljeno kako će se ovogodišnji CMC festival, koji okuplja ponajbolje izvođačice i izvođače pop, rock i zabavne glazbe održati 14. i 15.lipnja u Vodicama. 

CMC festival ove će godine pokušati nadmašiti lanjski, a dosadašnji potvrđeni izvođači su i dokaz tome. Neki od izvođača koji će rasplesati Vodice i njihove goste i čije će pjesme biti nezaobilazan dio ljetnog repertoara su Jelena Rozga, grupa Magazin, Colonia, Mladen Grdović, Željko Bebek, Ivan Zak, Teška industrija i Kemal Monteno te mnogi drugi.

Ponosna sam što ćemo i ove godine biti domaćini CMC festivala

- Ponosna sam što ćemo i ove godine biti domaćini CMC festivala s kojim započinjemo ljetnu sezonu zabave i pjesme - izjavila je Branka Juričev Martinčev, te dodala kako se veseli odličnoj zabavi kao i svih prošlih godina.  

Osim glavnog programa, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja. Tako će Hari Rončević, povodom obilježavanja 20 godina uspješne karijere, održati svoj koncert nakon revijalnog dijela festivala u subotu, 15. lipnja, te će zajedno s publikom pjevati stihove poput „Još ne znam kud s tobom“, „Odavno znam da je kraj“ i mnoge druge. 

Sretan sam što ću 20 godina karijere proslaviti u sklopu CMC festivala i zajedno s prepunom vodičkom rivom pjevati svoje pjesme

- Sretan sam što ću 20 godina karijere proslaviti u sklopu CMC festivala i zajedno s prepunom vodičkom rivom pjevati svoje pjesme - rekao je uvijek nasmijani Hari Rončević. 

Koncerti i nastupi s prošlogodišnjeg festivala se još uvijek prepričavaju, a rock večer pod znakom Gorana Bare i Majki ostat će zapisana u analima hrvatske glazbe. Neka od imena koja su nastupila na prošlogodišnjem festivalu pred 20-tak tisuća ljudi su Dražen Zečić, Jole, Colonia, klapa Kampanel, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, a Glorijinu nagradu čitatelja osvojila je Antonija Šola s pjesmom „Lagat ću“. 

CMC festival, nastao na inicijativu CMC televizije te Hrvatske diskografske udruge, osmišljen je kao revijalna i jedinstvena glazbena priredba na prostoru Republike Hrvatske u organizaciji prve i jedine nacionalne glazbene televizije. CMC televizija omogućuje hrvatskim izvođačima prostor za promociju albuma, singlova i video spotova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...