Show

Komentari 20

Najbogatiji čovjek svijeta hvali se šest godina mlađom curom

Najbogatiji čovjek svijeta hvali se šest godina mlađom curom

Na crveni tepih Jeff je stigao u odijelu, čiji je sako imao crno-bijeli uzorak, dok je njegova šest godina mlađa odabranica u prvi plan izbacila grudi, zahvaljujući dubokom dekolteu crveno-crne haljine

Nakon što su se proteklih mjeseci pojavljivali neslužbeno gledajući teniske mečeve na Wimbledonu, uživajući na jahti, najbogatiji čovjek svijeta i osnivač Amazon.com Inc Jeffa Bezosa (55)  prvi je puta pred fotografe na crvenom tepihu doveo svoju djevojku Lauren Sanchez (49) i s njom nasmijan pozirao.

Jeff Bezos, founder of Amazon, and his girlfriend TV presenter Lauren Sanchez pose after arriving at a company event in Mumbai

Jeff je atraktivnu crnku pokazao pred okupljenim fotografima na crvenom tepihu u indijskom Mumbaiju, gdje je održana večera u čast Amazon Primea.

Ovo je prvi put u posljednjih pet godina da je Jeff posjetio Indiju, a to se nije svidjelo tamošnjem stanovništvu koje je ispred zgrade gdje je party održan protestiralo smatrajući da Amazon uništava njihove živote.

FILE PHOTO: Amazon and Blue Origin founder Jeff Bezos addresses the media about the New Shepard rocket booster and Crew Capsule mockup at the 33rd Space Symposium in Colorado Springs

No, ništa od toga nije zasmetalo Bezosu koji je na crveni tepih stigao u odijelu, čiji je sako imao neobičan crno-bijeli uzorak, dok je njegova šest godina mlađa odabranica u prvi plan izbacila grudi, zahvaljujući dubokom dekolteu crveno-crne haljine, kao i visokim prorezom na desno nozi.

Vanity Fair Oscar Party

Par je službeno vezu započeo prije više od godinu dana, nakon što je u javnost procurilo da Jeff ima izvanbračnu vezu. Ubrzo nakon toga predao je zahtjev za razvod od dugogodišnje supruge MacKenzie (49), a na nedavnom odmoru Lauren Sanchez snimljena je s golemim dijamantnim prstenom na prstenjaku desne ruke, zbog čega su krenula nagađanja kako je Bezos postavio 'ključno' pitanje i zaprosio je.

Osnivača Amazon.com Inc  razvod od supruge MacKenzie stajao je 38,3 milijarda američkih dolara, odnosno 248 milijuna kuna, objavio je Bloomberg. U travnju je Amazon, najveća svjetska internacionalna trgovina, objavio da bi četiri posto ili 19,7 milijuna dionica trebalo biti registrirano na ime MacKenzie Bezos nakon što sud odobri razvod.

Jeff Bezos, founder of Amazon, and his girlfriend TV presenter Lauren Sanchez pose after arriving at a company event in Mumbai

MacKenzie je u svibnju obećala dati polovinu bogatstva u humanitarne svrhe kako bi se priključila 'Giving Pledge', kampanji koju su 2010. pokrenuli milijarder Warren Buffett i Microsoftov suosnivač Bill Gates (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci