Obavijesti

Show

Komentari 31

Najbolji svjetski imitator kralja popa postat će hrvatski zet

Najbolji svjetski imitator kralja popa postat će hrvatski zet
6

FANOVI Miguela i Daliju spojila je ljubav prema Michaelu Jacksonu. Nakon godinu dana veze Čileanac se preselio u Hrvatsku samo zbog nje i sada žive u Zagrebu

VIDEO

Kad sam kao petogodišnjak vidio na televiziji spot za pjesmu Thriller svidjeli su mi se pokreti i spontano sam ih počeo oponaštati. Postao sam zaluđen Jacksonom i svakodnevno sam vježbao plesati. Nisam pohađao plesnu školu, sve sam naučio gledajući pjevača na televiziji, kaže nam Miguel Concha (33) iz Čilea. 

Profesor tjelesne kulture predavao je tjelesni odgoj na fakultetu koji je završio i radio kao trener fitnessa po teretanama, a onda je ostavio posao i prodao kuću te dva automobila i sve uložio u osnivanje grupe Jackson tribute u kojoj pjeva i pleše s pratećim bendom te plesačima imitrajući pokojnog kralja popa pod umjetničkim imenom Mikel Jackson.

- Imao sam normalan posao i svi su mi govorili da mi imitiranje može biti samo hobi, ali nisam se mogao odhrvati unutarnjem pozivu i ljubavi prema tome pa sam ipak odlučio slijediti svoje snove - kaže nam Miguel. 

Nakon što su vidjeli njegove nastupe po diskotekama u Južnoj Americi diskografska kuća Sony angažirala ga je 2001. godine kao dublera pri predstavljanju Michaelovog albuma "Invincible". Nakon toga Miguelu je karijera imitatora krenula nevjerojatnim koracima prema naprijed. Seli se u u Francusku, a iduće, 2008. godine, preuzima prvu nagradu od španjolske nacionalne televizije Terra channell kao najbolji svijetski imitator jer je punio stadione i nastupao na koncertima pred više od 30.000 gledatelja. Časopis Rolling Stone prošle godine proglasio ga je najboljim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trebao je biti na Michaelovom koncertu u Londonu

Na dan smrti Michael pripremao se za nastup u Španjolskoj. Vijest je čuo na radiju. Dan ranije kupio je karte za njegov koncert u Londonu.

- Izašao sam iz hotela i toliko sam bio u šoku da nisam ni vidio kud hodam, odjednom me automobil udario. Slomio sam ruku i rebro zbog čega sam morao odgoditi svoj koncert - dodaje Čileanac. 

Tada nije ni sanjao da će upoznati Jacksonovu obožavateljicu iz Zagreba kojoj je, čuvši vijest o Jacksonovoj smrti, pozlilo te je tri dana plakala. Ona je prije godinu dana slučajno na Facebooku pronašla imitatora i javila mu se.

Zaljubili se preko Facebooka

U početku smo dijelili ljubav prema pokojnom kralju. Pitala sam ga je li ga ikad upoznao i žalila se kako sam kupila kartu od 1500 eura koju nikada  neću iskoristiti, kaže Dalia Domjan (30). 

Rođena Bjelovarka koja živi u Zagrebu zaljubila se dopisujući se svakodnevno s Miguelom. Kod njega su se rodili isti osjećaji te ju je pozvao u Španjolsku da se vide.

- Čim sam je vidio zaljubio sam se. Trebala je ostati dva tjedna kod mene, no ostala je osam mjeseci. Shvatili smo da smo stvoreni jedni za drugog - kaže Miguel. 

Dalia se vratila u Hrvatsku, a kad je ponovo za Božić došla k imitatoru u Španjolsku zaprosio ju je. Početkom veljače preselio se k njoj. Lijepo mu je u Zagrebu iako je, kako kaže, mali grad.

- Volimo se i planiramo vjenčanje za mjesec dana no prvo moram riješiti birokraciju - dodaje Miguel koji za dva mjeseca ide na turneju po SAD-u. Želio bi i na ovim područjima predstaviti svoju umjetnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku