Obavijesti

Show

Komentari 2

Najlošiji film 2004. godine bi uskoro mogao dobiti nastavak

Najlošiji film 2004. godine bi uskoro mogao dobiti nastavak
11

Tupav, 'kuruzan', donekle i zabavan, ali prije svega stvarno jako glup film dobiva svoj nastavak. Kako je to moguće? Mnogo bolji filmovi od tog nikad neće dobiti drugi dio

VIDEO

Premda je nas je redatelj Stephen Sommers nekoliko puta iznenadio filmovima koji su kvalitetna posveta šašavim filmovima strave iz ‘30. i ‘40. godina dvadesetog stoljeća, u potpunosti je podbacio svojim filmom iz 2004. godine, ‘Van Helsingom’. No iako ga je kritika pokopala, film je zaradio odličnih 300 milijuna dolara na 160 uloženih milijuna. Stoga nas je donekle iznenadila vijest o restartu serijala, a ne o snimanju nastavka.

Prije nekoliko godina u planovima su bili Guillermo del Toro, a i Tom Cruise , no ti planovi su otpali. Del Toro je snimio ‘Crimson Peak’ , dok je Cruise postao još veća akcijska zvijezda. Ali niti jedno niti drugo nije spriječilo Universal da nastavi razmišljati o rebootu te ‘kuruze’.

YouTube/Screenshot

Scenaristi Jon Spaihts (Prometheus) i Eric Heisserer (The Thing) su uposleni da naprave restart franšize. Znajući da su to scenaristi koji su do nedavno radili na rebootu ‘Mumije’, očigledno je da su zadovoljili nekoga u Universalu kad im se ovakva prilika pruža.

-  Mislim da su ovakvi filmovi dosta evoluirali u zadnjih par godina. ‘Vitez tame’ je preokrenuo način razmišljanja o ovakvim filmovima, postali su utemeljeni u stvarnosti. To želimo napraviti s Van Helsingom, a da ne izgubimo fantastičan element - rekao je Alex Kurtzman, producent reboota.

VIDEO

Iako se ovo donekle čini kao dobar način da se pristupi restartu jedne franšize, nismo sigurni da je ‘realnost’ ono što nam treba u filmu s vampirima, vukodlacima, Frankensteinovim čudovištem i mumijama. Posve je moguće da ćemo dobiti beživotnu i neduhovitu preradu, no prvo trebamo vidjeti što će s nadolazećom obradom ‘Mumije’ biti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu