Show

Komentari 22

'Najluđu noć godine' provest ćete kod kuće? Evo što TV kanali emitiraju za doček Nove godine

'Najluđu noć godine' provest ćete kod kuće? Evo što TV kanali emitiraju za doček Nove godine

Na prvom programu HTV-a i Novoj TV možete gledati glazbeni program, dok će na drugom programu javne televziije te RTL-u biti filmovi. Oni koji ostaju kod kuće u ponudi domaćih TV kuća imaju sljedeće...

Domaće televizije priredile su relativno raznovrsni program za novogodišnju noć, uz koji će pokušati uživati svi oni koji su se odlučili dočekati Novu godinu kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na prvom programu HTV-a u 20:10 sati počet će natjecateljski kviz 'Potjera'. Danas se u Potjeri natječu Doris Pinčić, Ecija Ojdanić, Roko Sikavica i Mirna Mihelčić, a emisiju će voditi Joško Lokas. U 21 sat prikazivat će se talk show '5.com s Danijelom' u kojem su gosti pjevačica Nina Badrić i glumac Enis Bešlagić

Od 22:05 sati pa sve do iza ponoći slijedi novogodišnji specijal 'A-strane'. U emisiji će gostovati Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ:

U 00:45 sati prikazivat će se snimka koncerta Split pjeva Mišu iz 2019. godine, zatim snimka Gibonnijeva koncerta na Prokurativama iz 2017. te koncert Olivera Dragojevića u pariškoj Olympiji iz 2006. godine.

Zagreb: Koncert Massima na Å alati

Od 04:44 do 5:45 prikazivat će se snimka koncerta Massimo na Prokurativama iz 2018. godine.

U prvom danu Nove godine u 11:15 prikazivat će se izravni prijenos Novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije.

Na drugom programu HTV-a od 20:05 moći ćete pogledati kultni talijansko-njemački film 'Dobar, loš, zao', a u 23:00 sata prikazivat će se francuski film 'Nedodirljivi'. 

A nakon ponoći u 00:50 slijedi triler 'The Girl in the Spider's Web', a u 2:45 film 'Malena', romantična drama s Monicom Bellucci iz 2000.

Na RTL-u danas od 20:10 prikazivat će se animirani film 'Trolovi', a u 21:40 igrani film u 'Dobrom društvu' te u 23:30 film 'Svemogući Bruce'. U 1:10 prikazivat će se TV premijera igranog filma 'Morgan'.

Na Novoj TV će se od 20:20 sati prikazivati Novogodišnja emisija te uz glazbene nastupe možete ispratiti 2021. godinu i dočekati novu.

Najčitaniji članci