Obavijesti

Show

Komentari 1

Najpopularniji TikToker od svoje prve godine živi u Italiji, sada je dobio talijansko državljanstvo

Najpopularniji TikToker od svoje prve godine živi u Italiji, sada je dobio talijansko državljanstvo
6

Osjećao sam se Talijanom i prije danšnjeg dana jer sam oduvijek živio ovdje. Osjećam veliku odgovornost za prisegu koju sam položio. To nisu samo riječi, rekao je Lame nakon ceremonije

VIDEO

Khaby Lame (22) na TikToku je stekao popularnost s ironičnim videima bez teksta. Još uvijek drži prvo mjestu po broju pratitelja - 148.4 milijuna. Od svoje prve godine, popularni TikToker, živi u Italiji, a sada je dobio talijansko državljanstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Debela 01:08

- Kunem se da ću biti vjeran Republici i poštovati Ustav i zakone države - izjavio je Lame ovaj tjedan pred službenicima u Chivassu, gradu u blizini Torina u kojem su se on i njegova obitelj nastanili nakon što je napustio Senegal kada je imao samo godinu dana. 

Lame, čije je puno ime Khabane Serigne Lame, započeo je svoju TikTok karijeru tijekom karantene u Italiji 2020. godine nakon što je izgubio posao u tvornici. Nakon toga njegova je popularnost munjevito rasla i s vremenom je dostigao 148 milijuna pratitelja na toj popularnoj platformi. 

@khaby.lame Nobody can scare Zlatan 🥵 #learnfromkhaby #learnontiktok #ibrahimovic #zlatanibrahimovic @tiktok @tiktokcreators ♬ Hotel - Lawsy

Khaby je jednom prilikom za New York Times rekao da ljude nasmijavaju njegovi izrazi lica, a to je 'globalan jezik', onaj koji svi razumiju

- Jako sam ponosan. Osjećao sam se Talijanom i prije današnjeg dana jer sam oduvijek živio ovdje. Osjećam veliku odgovornost za prisegu koju sam položio. To nisu samo riječi - rekao je nakon ceremonije stjecanja državljanstva. 

Capital FM Summertime Ball 2022 - Wembley Stadium

Njegov slučaj ukazao je na kompliciran put dobivanja državljanstva u Italiji. Talijansko državljanstvo mogu dobiti djeca netalijanskih državljana nakon što navrše 18 godina, ako su rođena u Italiji i od tada su neprekidno živjela u toj zemlji.

Iako je Lame skoro cijeli život proveo u Italiji, ipak nije tamo rođen i to zbog toga je proces dobivanja državljanstva složeniji.

Milan, Red Carpet About You Awards Europe

- Nije u redu da osoba koja živi i odrasta s talijanskom kulturom toliko godina, i koja je čista, još uvijek nema pravo na državljanstvo. Ne govorim samo u svoje ime - rekao je nedavno za talijanski dnevnik La Repubblica. 

Lame je rekao da je slava učinila njegov život 'potpuno drugačijim' od onoga kojeg je prije poznavao i još uvijek se navikava na novostečenu popularnost.

Najpopularniji TikToker svijeta objavio video s našim glumcem, zajedno su zapjevali veliki hit
Najpopularniji TikToker svijeta objavio video s našim glumcem, zajedno su zapjevali veliki hit

- Uvijek sam živio u popularnom domu (s niskim primanjima) i iako smo imali vrlo malo, bili smo sretni, zadovoljni, igrali smo se u dvorištu - rekao je ovaj tjedan nakon ceremonije stjecanja državljanstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu