Show

Komentari 9

Najpoznatija britanska starleta jedva uvukla grudi u bikini, a dosada ih je operirala 13 puta

Najpoznatija britanska starleta jedva uvukla grudi u bikini, a dosada ih je operirala 13 puta

Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista, komentirao je cijenjeni kirurg

Britanska starleta Katie Price (43) otputovala je na Tajland gdje je snimljena dok se opuštala pored bazena u bikiniju čiji je gornji dio jedva pokrio njene ogromne grudi koje je dosad povećala čak 13 puta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na plaži se pohvalila svojom najvećom tetovažom do sada. Katie je odala počast svojoj ljubavi prema konjima naslikanim pastuhom iza kojeg se vuku cvjetovi koji prekriva cijeli raspon njezina trbuha nakon što je posjetila salon za tetoviranje u inozemstvu.

Starleta se do sada podvrgnula brojnim estetskim operacijama, a jedan vodeći kirurg izrazio je zabrinutost zbog njezina zdravlja te velikog opterećenja tijela i organizma, prenosi Mirror.

- Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak - izjavio je liječnik Alex Karidis za Daily Star.

Osim brojnih estetskih operacija Katie prijeti kazna zbog niza prekršaja za volanom i nakon što joj je vozačka dozvola bila oduzeta šest puta.

Price je zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta, no nijednom nije bila u zatvoru, što bi se uskoro moglo i promijeniti.

Najčitaniji članci