Obavijesti

Show

Komentari 17

Najpoznatija stražnjica u Hrvatskoj ide u mirovinu

Najpoznatija stražnjica u Hrvatskoj ide u mirovinu
4

UMORILA SE: Jelena Glišić (23) više ne želi biti manekenka. Posvetila se studiju prava kako bi što prije diplomirala i postala uspješna odvjetnica

VIDEO

Jelena Glišić proslavila se proljetos nakon što je Jadranka Kosor inzistirala da se iz reklame Hrvatske turističke zajednice “Recept za dobar odmor” izbaci kadar u kojem se manekenkina lijepo oblikovana stražnjica prži na suncu. Premijerki se taj dio spota činio seksističkim, a Jelenu su fanovi prozvali “najpoznatijom guzom Hrvatske”. Unatoč popularnosti Miss Universe hrvatske 2005. uskoro planira otići u manekensku mirovinu.
- Cijeli srpanj radila sam u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Upoznavala sam se s poslovanjem svih odjela i bilo mi je lijepo jer sam radila posao za koji se školujem. Nije mi bilo teško ustajati ujutro i raditi osam sati u uredu jer sam spojila ugodno s korisnim - pohvalila nam se studentica treće godine Pravnog fakulteta u Zagrebu.
- Manekenstvom sam zaslužila dobar džeparac, ali sad se potpuno želim posvetiti studiju kako bih što prije diplomirala - kaže Jelena, koja će nakon što diplomira raditi u odvjetničkom uredu kako bi stekla praksu. U budućnosti želi imati vlastiti odvjetnički ured. U kolovozu se nekoliko dana odmarala u Opatiji kod dečka Bojana Milohanovića, Mistera Hrvatske 2002. godine. U vezi su četiri godine i zajedno žive u unajmljenu stanu u Zagrebu. Sve troškove, kaže Jelena, dijele popola i odlično se slažu u svemu. Mnogo razgovaraju pa nema razmirica među njima. Bojan je i trener fitnessa te joj svojim savjetima pomaže održavati tijelo u vrhunskoj formi. Jelena svaki dan vježba pilates, a naročito voli čučnjeve. Upravo zahvaljujući njima, otkriva manekenka, njezina je guza tako čvrsta i obla. Ističe i važnost zdrave prehrane, a odnedavno je počela i kuhati.

IAKO SU VITKE, TVRDE DA NIKAD NISU NA DIJETI
Jelena je prve dane rujna provela kuhajući s kolegicama Lorenom Čavar (23), Dorom Markotić (19), prvom pratiljom Miss Hrvatske, Karolinom Marković (20), Miss Alpe Adria i Larom Toplek (20), Miss turizma. Djevojke su snimale kulinarski show RTL televizije “Večera za pet”. Iako su vitke, tvrde da uživaju u hrani i nikada nisu na dijeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.