Obavijesti

Show

Komentari 62

Najseksi haljine s dodjele: Zbog njih su svi zaboravili na Oscare

Najseksi haljine s dodjele: Zbog njih su svi zaboravili na Oscare
1

Zvijezde, kao i oni koji bi to htjeli postati, provedu sate spremajući se za najsvečaniju večer u Hollywoodu. Neke od dama pak izaberu toliko izazovnu kombinaciju, da zasjene cijeli događaj

VIDEO

Dok mnoge dame u potrazi za izazovnim haljinama uvijek odaberu dekoltirane, Hilary Swank (42) zadivila je na crvenom tepihu 2005. godine svojom Guy Laroche haljinom s dubokim prorezom na leđima. Te godine osvojila je i sama zlatnog kipića za ulogu u filmu Clinta Eastwooda 'Djevojka od milijun dolara'.

PA/Pixsell

 

Sudionica reality showa 'Kućanice Beverly Hillsa' Brandi Glanville (44) potrudila se 2013. godine da se o njenoj pojavi na crvenom tepihu još dugo priča. Iako se kasnije našla na popisima najgore odjevenih, Brandi je bila zadovoljna publicitetom. 

85th Annual Academy Awards - Arrivals

Jennifer Lopez (47) je 2012. odjenula ultra usku i dekoltiranu Armani haljinu koja joj je istaknula obline, ali i koja nikako 'ne podnosi' grudnjak.

84th Academy Awards - Arrival

Iako je na crvenom tepihu, doslovno, blistala, pjevačica i glumica je pokazala malo više no što je htjela tijekom najavljivanja pobjednika za najbolju kostimografiju. 

Manekenka Irina Shayk (31) već godinama 'pohodi' tulume nakon dodjele Oscara. Iako za Variety after party gotovo svaki put odjene provokativnu, dekoltiranu haljinu, 2015. je grudi 'pokrila' ali je otkrila golo tijelo ispod djelomično mrežaste haljine ispod koje nije imala gaćice. 

87th Academy Awards - Vanity Fair Party

 

Bivša manekenka Heidi Klum (43) nebrojeno je puta dokazala da joj nije problem pokazati gole grudi. Na dodjeli Oscara 2013. godine, Klum je 'isfurala' nemoguće duboki dekolte koji je zaista malo ostavljao mašti. 

AFP

 

Iako je mnogo puta na Oscaru osvanula u seksi izdanjima, Angelina Jolie (41) je 2012. svojom haljinom stvorila povijest. Sve što joj je trebalo je duboki izraz do bedra te nekoliko dobrih poza u kojima ističe vitku nogu. Angelinina crna haljina izazvala je val reakcija te ostaje jedna od najpoznatijih oskarovskih haljina do danas. 

84th Annual Academy Awards - Oscar Red Carpet Arrivals - LH

Kada je Halle Berry (50) 2002. godine svog zlatnog kipića za ulogu u filmu 'Monster's Ball' primila u izazovnoj haljini čiji je cijeli gornji dio proziran, ljudi se nisu mogli prestati čuditi. Njena haljina tada je bila 'skandalozna' iako joj je pokrivala grudi. No u usporedbi sa današnjim trendovima, Halle je bila pravo nevinašce. 

washington d berry h

Iako nije riječ u haljini, na popisu najpamtljivijih kombinacija neizostavna je Pamela Anderson (49) koja je 2001. godine odlučila doći na oskarovski after party u malo 'opuštenijem' izdanju. Glumica je svojim odabirom sablaznila i nasmijala mnoge. Da cijeli 'outfit' bude kompletan, oko vrata je stavila blještavu golemu ogrlicu s privjeskom na kojem piše 'pimp' ('svodnik'). 

Fashion disasters on Oscar night

Charlize Theron (41) prošle se godina, na 88. dodjeli, odlučila za najhrabriju i najizazovniju haljinu na crvenom tepihu. Osim dubokog dekoltea, glumičina haljina imala je i gola leđa, a o njenoj se haljini najviše pričalo. 

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles -
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.