Obavijesti

Show

Komentari 24

Najseksi kćeri slavnih roditelja: One su izrasle u prave ljepotice

Najseksi kćeri slavnih roditelja: One su izrasle u prave ljepotice
1

Kao djeca zvijezda, od malih nogu ove su djevojke živjele pod 'povećalom' javnosti koje je gotovo pa pratilo njihovo odrastanje. Ove kćeri slavnih roditelja izrasle su u prave ljepotice

VIDEO

Sofia Richie

Zanimljivo je da je kći legendarnog glazbena Lionela Richieja (67) svoj medijski prostor dobila zbog Justina Biebera (22), a ne zbog slavnog oca.

Sofia (18) je s kanadskim pjevačem bila u vezi tek nekoliko mjeseci. Justin se tada novom djevojkom pohvalio na Instagramu te ju je zatim branio od vala zlih komentara koje su ostavljale ljubomorne obožavateljice. Nakon toga, ugasio je svoj Instagram profil. 

 

My shoot with PLT is out! @officialplt

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia je mlađa sestra Nicole Richie (35), koja je vlastitu slavu 'ubrala' zahvaljujući reality showu s Paris Hilton, 'The Simple Life'. 

Lionel je Nicole posvojio kada je imala tri godine jer se njeni biološki roditelji Peter Michael Escovedo i Karen Moss, inače glazbenikovi prijatelji, nisu o njoj mogli brinuti. Richie je tada bio u braku s Brendom Harvey, s kojom se rastao kada je Nicole imala devet godina. 

Reuters/Pixsell

Kate Hudson 

Kći oskarovke Goldie Hawn (70) i glumca Billa Hudsona našla je svoje mjesto u Hollywoodu još 2000. godine, kada je oduševila u filmu 'Korak do slave'. Iako joj je Bill pravi otac, Kate doživljava Kurta Russella (65), dečka svoje majke, kao pravog roditelja. 

- Vlastiti otac me uopće ne poznaje - kazala je jednom prilikom Kate (37). 

Hudson s frontmenom britanske grupe Muse, Mattom Bellamyjem ima sina Binghama (4), no par je prekinuo 2014. godine. Sa bivšim suprugom Chrisom Robinsonom ima sina Rydera, kojeg je rodila kada je imala 23 godine. 

Instagram

Hailie Mathers

Eminem (44) je svoju kćer 'opjevao' još kada je bila novorođenče. Hailie (20) je uspješno izbjegavala medije sve do prošle godine, kada je javnost iznenadila fotografija s njene promocije.

Iako je odrasla u turbulentnoj vezi koju je Eminem imao sa svojom tadašnjom suprugom Kim, Hailie je postala uspješna mlada djevojka. Pohađala je javnu školu u Detroitu, koju je završila kao jedna od najboljih učenica svoje generacije. Bavi se slikanjem te trenira odbojku. 

 

Instagram

 

Maja Lena Lopatny

Kći glumica Mije Begović pozornost privlači svojim seksi fotografijama na društvenim mrežama. Maja Lena (25), koja iza sebe ima voditeljskog iskustva, svojom besprijekornom linijom rado se hvali na 'fotkama' s mora. Tijelo 'kleše' u teretani, u koju odlazi četiri puta tjedno, te pažljivom prehranom. 

Maja Lena nedavno je magistrirala na Fakultetu političkih znanosti. 

•Paradise•󾁇󾇃󾀸󾇇🏝󾇉

Posted by Maja Lena Lopatny on 19. srpnja 2016

 

 

Tia Jurčić

Pokćerka Ljube Jurčića rastala se početkom godine od košarkaša Chrisa Warrena s kojima ima sina Domenica (5). S Chrisom je živjela u Teksasu no nakon prekida se vratila u Zagreb. 

Zavodljiva Tia (30) sada je, šuška se, u vezi s Marijem Mamićem. 

 

Mood 🐝🐝🐝 #themakeupmafia #belamakeup #nofilter #hair #raingoawayplease 💙💙💙 @belamakeuplada #spraytan

A photo posted by Tia Jurčić Warren (@tiawarren1) on

 

Zoe Kravitz

Kći glazbenika Lennyja Kravitza (52) i glumice Lise Bonet (48) sve je prisutnija na malim ekranima, ali i na velikom platnu. Ostavila je manje uloge u kino hitovima poput 'X-Men: First Class', 'Divergent' i 'Mad Max: Fury Road'. Zoe neodoljivo podsjećaju na svoju majku Lisu, a njeguje i sličan odjevni stil. 

 

Glitter makes everything better ✨sparkle with #yslbeauty this holiday 💃🏽#sparkle #glitter @yslbeauty

A photo posted by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

 

Ireland Baldwin

Kći glumačkog para Kim Basinger (62) i Alec Baldwin (58) svoje je 'prvo' pojavljivanje u medijima doživjela na neslavan način. Naime 2007. godine, u javnost je procurila govorna poruka koju joj je ostavio njen ljut otac. Tada 11-godišnjoj Ireland, Alec je zamjerio jer se nije javljala na telefon dok je bila s majkom, koja s glumcem dijeli skrbništvo nad njom. 

Sa 17 godina, potpisala je ugovor s modnom agencijom. Do prošle godine, Ireland je bila u vezi s repericom Angel Haze. 

 

the myth, the legend @bogdanphoto

A photo posted by Ireland Basinger-Baldwin (@humancrouton) on

 

Teodora Kunić

Kći najpoznatije loto djevojke bivše države, Suzane Mančić, već su prozvali većom ljepoticom od svoje slavne majke. Teodora (22) se prošle godine zaručila za 20 godina starijeg poduzetnika u Beču, a majci je to, priznala je, teško palo. 

Kunić često oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama izazovnim fotografijama, a nedavno je pozirala u bikiniju tijekom boravka u Las Vegasu. 

 

#nofilterneeded #vegas #wynn #wynnlasvegas

A photo posted by Teodora Kunic (@teodorakunic) on

 

 

Aurora Sophie Ramazzotti

Kći popularnog talijanskog pjevača Erosa Ramazzottija i njegove bivše supruge, voditeljice i manekenka Michelle Hunziker, Aurora Sophie oduvijek je privlačila pažnju javnosti.

Lijepa Aurora (19) neće, čini se, ostati dugo u sjeni roditelja. Odlučila se ubaciti u svijet mode te je trenutno na praksi u modnoj kući Trussardi, a pojavila se i u ulozi članice žirija u talijanskom 'X Factoru'. 

 

Ph. @la_coca_is_not_good_for_you 💕💕

A photo posted by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

 

Liv Tyler 

Kći slavnog rokera, pjevača Aerosmitha Stevena Tylera i manekenke Bebe Buell, svoju karijeru u svijetu zabave počela je sa 14 godina, kada se bavila modelingom.

Sa 17 godina odlučila se okrenuti glumi te se pojavila se i u nekoliko spotova Aerosmitha. Jednu od prvih zapaženijih uloga imala je u filmu 'Armageddon' čiju je tematsku pjesmu otpjevao bend njenog oca.

Svjetsku slavu doživjela je zahvaljujući ulozi vilenjakinje Arwen u trilogiji 'Gospodar prstenova'. Liv ima troje djece, dva sina te kći. 

 

@yahoostyle @jodyrogac @givenchyofficial @itsmatin @rachelwirkus @anhcotran

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško