Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Najskuplja reality djevojka: Od Zadruge unovčila 120.000 eura

Jedna od najpoznatijih reality djevojaka u Srbiji, Luna Đogani, zaradit će preko 100.000 eura nakon sudjelovanja u 'Zadruzi'. Osim toga, produkcija je ne smije novčano kažnjavati zbog posebnog ugovora koji je tražila...

Foto: Instagram
8 komentara

Luna Đogani (23), kćer pjevačice Anabele (44) i glazbenika Gagija Đoganija (47), proslavila se u Srbiji kao sudionica 'Zadruge'.

Foto: Instagram

Sudjelovanje u reality showu itekako će joj se isplatiti, s obzirom na to da će ga napustiti sa 120.000 eura u džepu. Njezin tjedni honorar iznosi 3.000 eura, a produkcija joj ne smije izricati novčane kazne.

Foto: Instagram

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerica ostvari san i postane pjevačica. Nakon završetka prve sezone, Luna je od produkcije naplatila 'samo' 16.000 eura, jer je često dobivala kazne zbog kojih su joj oduzimali novac od honorara. Inače bi zaradila 40.000 eura.

Foto: Instagram

Zbog toga je prije početka druge sezona showa napravila poseban ugovor s televizijom 'Pink' pa je osim novca i ukidanja kazni, uživala i druge povlastice koje drugi sudionici nisu imali.

Foto: Instagram

Imala je pravo da jednom tjedno razgovara sa svojim psihijatrom, a mogla je i češće komunicirati s obitelji. Osim toga, nitko je nije smio vrijeđati na osnovu nacionalne pripadnosti. Ipak, ni to joj nije bilo dovoljno pa je od produkcije tražila da joj jednom tjedno dolazi frizer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message