Obavijesti

Show

Najzabavnije podvale koje će izluditi sve tvoje frendove

Najzabavnije podvale koje će izluditi sve tvoje frendove
1

Svaka prava ekipa voli tu i tamo zakurit' frku. Zmajo sad s tobom dijeli svoje spaljene fore! Saznaj kako potpaliti vatru i pobjeći bez opeklina

Posudi nečiji mobitel i promijeni postavke
Uđi u Settings > General > Keyboard > Add New Shortcut. Zatim odaberi riječ koju ćeš zamijeniti nečim drugim, recimo riječ "pozz" zamijeni frazom "OMG obožavam te, vooooolim te, voliš i ti meneeee?" ili nečim malo izazovnijim, a uvijek može biti i nezrelije. Ovisi o tebi! Možeš, na primjer, promijeniti postavke jezika.

Zez s računalom
Osim s mobitelom, dobre podvale možeš smisliti i s računalom. Možeš, recimo, promijeniti jezik za korištenje Googlea na nečijem kompu, zamijeniti nekoliko tipki na tastaturi, staviti HIDE na sve ikone, instalirati plavi ekran smrti kao screen saver. Je l' ima išta bolje?

Podvala na Fejsu
Napravi male, ali čudne promjene na fotkama svojih prijatelja – kopiraj jednu i malo je uredi tako da ta osoba izgleda drugačije (smješnije ili luđe) i nakon toga ponovno objavi istu fotografiju na njihovu Timelineu. Naravno, ne zaboravi označiti tu fotografiju kako bi je vidjeli svi prijatelji.

Podvale s hranom
Dodaj boju za hranu u kartonsku kutiju mlijeka, zalijepi sva jaja u kartonu ili tvrdo skuhaj sva jaja i vrati ih nazad u kartonsku kutiju! I onda samo čekaj vidjeti izraz lica frenda kad jaje pokuša iščupati iz kutije ili skuži da je skuhano... Slom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Urnebes na plaži
Zamijeni punjenje kreme za sunčanje - majonezom. Urnebes počinje kad tvoj prijatelj počne nanositi majonezu umjesto kreme. Odličnu podvalu možeš izvesti i kad ti se prijatelj tušira na plaži. Dok ima zatvorene oči, a voda teče, nekoliko mu puta istisni šampon. Pjene će biti sve više, a živci frenda sve tanji...

Kurenje frke uvijek je najbolje s društvom, zato uvijek ostani u kontaktu s ekipom tako da im prebaciš Zmaju - podijeli svoje MB/MIN/SMS-ove iz mjesečne Zmajske opcije drugom Simpa korisniku, samo pošalji ZMAJO na 13636. Nemaš za veliku Zmajsku opciju? Uz opciju Zmajića i Zmajčića sam biraš koliko MB-a, minuta ili SMS-ova želiš spržiti. Odaberi svoju Zmajsku opciju i postani dio najspaljenije ekipe ovog ljeta!

PRŽI KAKO ŽELIŠ U NAJDRAŽEM DRUŠTVU!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići