Show

Komentari 13

Nakon drame na splitskom sudu Severinu je čekao i zagrebački, a otkrivamo zašto je odgođeno

Nakon drame na splitskom sudu Severinu je čekao i zagrebački, a otkrivamo zašto je odgođeno

Severina je i sutra trebala imati ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, gdje je tuži sutkinja Lucija Lasić zbog povrede prava osobnosti, a koja od pjevačice traži odštetu u iznosu od nešto manje od tri tisuće eura

Severina (50) prošli ponedjeljak počela je objavljivati fotografije s Maldiva što je, kako smo tad doznali, šokiralo splitski Županijski sud koji je očekivao njen poziv kako bi mogli zakazati saslušanje njene majke Ane (84) zbog sukoba pjevačice i njene sestre u obiteljskom stanu u Splitu prošlo ljeto. Prethodno je Seve govorila sudu da će im se javiti nakon što obavi operaciju, za koju nije precizirala o kakvoj je točno riječ. No umjesto da se javi sudu otišla je na Maldive.

Seve se, kako smo tad doznali, tek u utorak dogovorila sa sucem da joj majku saslušaju u petak, a na dokazno ročište poslala je odvjetnicu jer pjevačica je na Maldivima. Saslušanje gospođe Vučković na splitskom sudu trajalo je sat vremena, a moralo je nakratko biti prekinuto jer je tražila čašu vode, nakon čega se nastavilo ispitivanje. Sevina majka i odvjetnica izbjegle su fotoreportere okupljene oko suda napustivši zgradu na poseban izlaz. Nakon dokaznih ročišta, a dosad su svjedočile Sevina sestra Marijana, jedna rođakinja i majka sukobljenih sestara, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu će odlučiti hoće li podignuti ili odbaciti prijavu protiv pjevačice za prijetnje, a koju je sestra između ostalog optužila da ju je udarala kišobranom po glavi.

Pjevačica je i sutra trebala imati ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, gdje je tuži sutkinja Lucija Lasić zbog povrede prava osobnosti, a od Seve traži nešto manje od tri tisuće eura odštete. Severina je, naime, u listopadu 2019. na presici povodom početka svoje regionalne turneje “Magic Tour” izjavila: “Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”.

No ročište je iznenada, kako nam je potvrdio Općinski građanski sud u Zagrebu, odgođeno zbog spriječenosti sutkinje koja vodi spor, a Seve je i u ponedjeljak bezbrižno objavljivala fotografije s Maldiva. 

Najčitaniji članci