Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Nakon dva dječaka, u obitelj Bublea stiže malena djevojčica

Par se upoznao kada se Luisana pojavila u Michaelovom spotu 'Haven't met you yet'. Zaručili su se 2009., a pred oltar su stali 2011. godine u njezinoj rodnoj Argentini

Foto: Instagram
11 komentara

Kanadski jazz pjevač i glumac, Michael Buble (42) potvrdio je da će njegova supruga, Argentinka Luisana Lopilato (31) za tri tjedna roditi njihovu prvu kćer. Par već ima sinove Noaha (4) i Eliasa (2). 

- Dobit ću svoju prvu malenu djevojčicu i, zapravo, nikada prije to nisam u javnosti rekao. Očekujem kćer - rekao je pjevač za 'Today FM'. 

Dok je u ožujku bio voditelj 'JUNO Awardsa' u Vancouveru u Kanadi, Michael je rekao da je Luisana opet trudna. 

GLAZBENIK SE VESELI Buble treći put postaje otac: 'Ups, opet smo to napravili'

- Ups, opet smo to napravili! Moja supruga i ja očekujemo naše treće dijete. Volim te jako, 'mi amor' - našalio se, iako su se glasine o trudnoći počele širiti još prije dodjele nagrada. 

Luisanin brat Dario Lopilato (37) još je i pogoršao situaciju. 'Spotaknuo' se o vlastite riječi kada su ga pitali o špekulacijama vezanim za njegovu sestru i njezinog supruga. 

- Ne bih vam mogao reći. Kunem se da je istina da vam ne mogu reći jer ja ne znam - rekao je glumac. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Roditeljstvo pjevača i njegove supruge nije bilo lako. Bili su razoreni kad je njihovom starijem sinu bio dijagnosticiran rak jetre 2016.

OBITELJ PRESRETNA Nakon kemoterapije: Bubléov sin (3) 'osjeća se jako dobro'

- Emotivno, to je bilo kao 'vlak smrti'. Mislim da nas život ponekad podučava teškim lekcijama - rekao je Michael za 'Entertaiment Tonight Canada'. Dodaje da mu je dio te lekcije pomogao da sada uživa više nego ikad prije, posebno u malim stvarima.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Noah je napredovao u liječenju bolesti i liječnici su vrlo optimistični što se tiče njegove budućnosti. Roditelji su bili inspirirani njegovom hrabrošću.

- Zahvalni smo Bogu što je svima nama dao snagu - izjavio je pjevač. 

Par se upoznao kada se Luisana pojavila u Michaelovom spotu 'Haven't met you yet'. Zaručili su se 2009., a pred oltar su stali 2011. godine u njezinoj rodnoj Argentini. 

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Naši partneri pišu
Message