Show

Komentari 2

Nakon Kasandrine smrti njezin se album prodaje za 1500 kuna

Nakon Kasandrine smrti njezin se album prodaje za 1500 kuna

Na stranici 'Discogs' trenutno se može pronaći na prodaju jedan primjerak njenog CD-a 'Sladoled' iz 1995. godine

Dance zvijezda 90-ih Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra je, nedavno je preminula u 54. godini. Mnogi su primijetili kako se nakon smrti pjevačice njezin album prodaje po visokoj cijeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na stranici 'Discogs' trenutno se može pronaći na prodaju jedan primjerak njenog CD-a 'Sladoled' iz 1995. godine, a cijena mu je 200 eura, što je oko 1500 kuna.

Riječ je o albumu koji je izdan u maloj nakladi za 'Croatia Records', no maksimalna cijena po kojoj je dosad prodan na ovoj stranici bila je 39 eura, a srednja cijena je 25 eura. 

Preminula hrvatska dance pjevačica Davorka Ručević Kasandra

Iako nije neuobičajeno da se nakon smrti poznatih glazbenika poveća potražnja za njihovim albumima, no cijenu od 200 eura mnogi smatraju previsokom.

Prisjetimo se, Kasandra se u javnosti posljednji put pojavila 2007. na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u zagrebačkom hotelu. U vrh estrade vinula se hitovima 'Nisi ti jedini na svijetu', 'I Got A Feeling' i obradom pjesme 'Sladoled' Jasenka Houre. 

Davorka Rucevic Kasandra

Kad je nestala sa scene, krenule su svakakve priče. Njezina majka Darinka sve je to demantirala Expressu i rekla da se njezina kći nije skrivala, nego da živi povučeno. Nedavno je javnost saznala da je dance zvijezda 90-ih preminula.

storyeditor/2021-12-21/PXL_100116_702.jpg

Najčitaniji članci