Obavijesti

Show

Komentari 0

Nakon koncerta u Areni, članovi grupe Parni valjak ponovo će zapjevati i to na pozornici u Puli

Nakon koncerta u Areni, članovi grupe Parni valjak ponovo će zapjevati i to na pozornici u Puli
4

Aki Rahimovski imao je posebnu vezu s ovim gradom, gdje ga pamte po velikodušnom humanitarnom radu, a nagrađen je i Poveljom počasnog građanina grada Pule

Nakon iznimnog nastupa održanog krajem ožujka u prepunoj zagrebačkoj Areni, članovi benda Parni valjak najavljuju novi susret sa svojom publikom. Potaknuti upravo njihovom reakcijom i porukama podrške, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će i u okruženju predivne Arene u Puli, ovog ljeta, točnije 25. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Aki Rahimovski imao je posebnu vezu s ovim gradom, gdje ga pamte po velikodušnom humanitarnom radu, a nagrađen je i Poveljom počasnog građanina grada Pule. Kako je istaknuto i u objavi na društvenim mrežama, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” u okruženju predivnog pulskog amfiteatra ponovno će okupiti Valjkove glazbene prijatelje i vjernu publiku, kako bi zajedno kroz glazbu slavili život jednog od najvećih rock pjevača naših prostora.

Zagreb: Aki Rahimovski i Husein Hasanefendi? Hus iz grupe Parni valjak

Vrhunska izvedba i interakcija s publikom i ovu će koncertnu večer učiniti posebnom, uz čaroliju satkanu u pjesmama Parnog valjka; pjesmama koje su obilježile živote brojnih generacija, pjesmama uz koje smo odrastali, zaljubljivali se, smijali se i plakali.

Zbog ove snimke Filipa Rudana vide kao novog pjevača Valjka
Zbog ove snimke Filipa Rudana vide kao novog pjevača Valjka

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” najavljen za 25. lipnja u Areni u Puli bit će dostupne u prodaji od petka, 15. travnja točno u podne, putem sustava Eventim.hr. 

storyeditor/2022-03-27/PXL_260322_92706323.jpg

POGLEDAJTE VIDEO: