Show

Komentari 127

Doris su nakon negodovanja poželjeli dobrodošlicu u emisiju

Doris su nakon negodovanja poželjeli dobrodošlicu u emisiju

'Doris je od danas dio našeg tima. Ovaj tjedan su pripreme', napisali su na službenom profilu TV emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Na objavu se nanizalo dobrih komentara fanova emisije, ali i negodovanja te kritika...

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) otišla je s RTL-a nakon šest godina i pridružila se ekipi HRT-a. Započela je suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa, a voditi će emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' i projekte poput 'Dore'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako nam je voditelj i urednik Davor Meštrović (52) krajem prošlog tjedna rekao kako nije upoznat s tim te da njezin 'transfer' ne želi komentirati zbog manjka informacija, danas su joj nove kolege poželjele dobrodošlicu. Fotografirala se uz Mirka FodoraZlatu Mück Sušec, Maju Ciglenečki i Meštrovića...

- Doris Pinčić Rogoznica od danas je dio našeg tima... ovaj tjedan su pripreme - napisali su na službenom Facebook profilu TV emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Na objavu se nanizalo dobrih komentara fanova emisije, ali i negodovanja te kritika jer neki Zadranku ne vide u voditeljskim vodama. 

Doris je na televiziji počela raditi 2014. godine kad je postala voditeljica televizijskoj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. 

- Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - rekla je Doris. Dodala je kako se veseli novim avanturama i iskustvima. 

Pinčić je od 2013. u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom (32), a par ima sina Donata (5) i kći Gitu (1). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci