Obavijesti

Show

Komentari 62

Nakon objave da više ne pije, Grdović je padao po podu kluba

Nakon objave da više ne pije, Grdović je padao po podu kluba
7

VRATIO SE BEVANDI Učenici su pjevaču prinosili čaše vode, a on ih je odgurivao, pa gubio ravnotežu. Trijeznio se u separeu i grlio maturanticu

VIDEO

Usred noći, oko tri sata nakon ponoći, Grdović nam je upao na tulum. Stigao je pijan i sam. Počeo je ljubiti i grliti maturantice, pa ih žicao da plešu s njim, ispričali su nam zadarski gimnazijalci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Pjevač je naglo izgubio ravnotežu nasred noćnog kluba pa su mu dva mladića, koji su ondje tulumarili nakon maturalne večere učenika Gimnazije “Vladimir Nazor”, pomagala da se podigne s poda.

Mladen Grdović (58) teturao je među petstotinjak gostiju, a kad više nije mogao govoriti, gimnazijalci su ga trijeznili. Posjeli su ga na stepenice kluba i nosili mu čaše s vodom, pa ga potom prebacili u separe. Ondje je Mladen mirno sjedio, prebacio ruku preko djevojke koja je pored njega sjedila te se gladio po nosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

 

Dva dana prije nego što je tulumario sa zadarskim gimnazijalcima, Grdović se hvalio da nije pio omiljenu mu bevandu četiri mjeseca.

- Ko mi je podmetnuo vodu? Žao mi je hrvatskih vinogradara koji su na gubitku jer ne pijem već četiri mjeseca - vikao je pjevač s pozornice u Splitu na Kerumovoj fešti 25. travnja. Zadarski pjevač je tvrdio da se hrani zadravo te se kleo da će do daljnjega ostati trijezan.

Promijenio je ploču samo dva dana kasnije, pa 27. travnja tulumario pijan sa zadarskim gimnazijalcima. Mladen se odriče bevande od 2009. godine. Obećao je ostaviti alkohol najmanje pet puta. U ukrajinskoj bolnici prije sedam godina htio je ugraditi čip protiv alkohola, ali je ipak odustao.

- Shvaćam da će mnogi misliti da će i ovo biti samo još jedan u nizu mojih neuspjelih pokušaja da prestanem piti, no ovaj put je drugačije jer sam bevandi odlučio zauvijek reći zbogom - rekao je tad Grdović.

I godinu kasnije, 2011., tvrdio je da je bevanda zlo. Kaže da ga ljudi doživljavaju kao pijanca iako to nije. Nikad u životu nije pio viski i rakiju, a kaže kad popije vino, da je onda veseljak.

- Ne bih rekao da imam problem s alkoholom. Znate zašto? Ja ne mogu popiti više od tri bevande jer sam inače gotov - objasnio je 2015. nakon što je svojim Mercedesom sletio na pločnik, udario parkirani auto i pobjegao s mjesta nesreće.

- Konstatirano je da sam alergičan na alkohol te mislim da bi se trebalo balansirati s pričama tko pije i što radi kad pije - rekao je tad Grdović.

Supruga Brankica i menadžer Ljubo Šeperić vozili su ga na gaže nakon što mu je policija treći put oduzela vozačku dozvolu. Na tulum gimnazijalaca stigao je sam, a učenici tvrde kako ni jedan od tri Grdijeva automobila nije bio parkiran ispred kluba.

- Bio je pijan već kad je došao, pa ne vjerujem da se bio u stanju sam dovesti. Mislim da je došao pješice - rekli su nam maturanti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...