Obavijesti

Show

Komentari 7

Nakon prekida s dečkom Kim je utjehu našla u teretani: Dizala je utege u badiću i čizmama

Nakon prekida s dečkom Kim je utjehu našla u teretani: Dizala je utege u badiću i čizmama
4

Za posjet teretani Kim je odabrala pomalo neobičan styling - bikini boje kože i čizme na visoku petu koje su joj sezale do bedara. Dizala je utege i zavodljivo se naslanjala na sprave za vježbanje

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) nedavno je prekinula vezu s komičarom Peteom Davidsonom (28), a sada je objavila seriju fotografija iz teretane, gdje je, čini se, pronašla utjehu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Za posjet teretani Kim je odabrala pomalo neobičan styling - bikini boje kože i čizme na visoku petu koje su joj sezale do bedara. Dizala je utege i pozirala je naslonjena na sprave za vježbanje otkrivajući svoj nikad isklesaniji trbuh.

- Sama podižem težak teret - napisala je Kardashianka uz fotografiju i dobila nebrojene komplimente u komentarima. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL JULY 10, 2022 UNTIL 10 PM ET ** Kim and Khloe Kardashian channel 70s icon Barbarella in metallic swimsuits during their island getaway to Turks and Caicos

Iako je ove godine izgubila čak 11 kilograma kako bi stala u kultnu haljinu Marilyn Monroe, Kim je otišla i korak dalje. Podvrgnula se laserskom tretmanu zatezanja trbuha. 

Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim
Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim

- Mislim da je ovo moj omiljen laser, bolan je ali vrijedi! - napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi crveni trbuh nakon tretiranja laserom

Podsjetimo, Kim je prije desetak dana prekinula s komičarem Peteom Davidsonom s kojim je službeno prohodala u studenome 2021. Ubrzo su krenule glasine da će se možda vratiti svojem bivšem suprugu, Kanyeu Westu (45), ali prijatelj blizak Kardashian rekao je da se ona ne namjerava vratiti bivšem mužu.

- Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.