Obavijesti

Show

Komentari 20

Nakon rukometaša, nova Ivanina ljubav je Hamdija

Nakon rukometaša, nova Ivanina ljubav je Hamdija
6

Ivana se prije dvije godine rastala od rukometaša. Ovaj vikend je na zagrebačkoj špici prošetala s dečkom Hamdijom, rođakom Azera Berbera...

VIDEO

Na proslavi 27. rođendana manekenke Aleksandre Grdić prije dva mjeseca, Ivana Balić (26) prvi je put javno pokazala dečka Hamdiju Kopčića (29). U kutu zagrebačkog Fly bara, Ivana i rođak Azera Berbera, Hamdo, skrivali su se od fotografa. Supruga rukometaša Ivana Balića (29) ovaj vikend je špicom prošetala držeći se za ruku s Hamdijom i tako potvrdila ljubav. Par, koji je u vezi navodno više od pola godine, na špici je popio kavu te obilazio trgovine. Ivana je promijenila imidž. Više ne “blajha” kosu i ne nosi prepoznatljivu kratku frizuru, koja joj je godinama bila zaštitni znak. Njen novi dečko špicom je prošao u pripijenoj crnoj majici koja je isticala njegov nabildani torzo. Ivani nije bilo toliko vruće jer se cijelo vrijeme ogrtala balonerom. Ili je ispod balonera nešto skrivala... S Balićem se rastala prije dvije godine. Imaju sina Dina (8). Nakon razvoda rukometaša su povezivali s Ivaninom najboljom prijateljicom bivšom Miss Hrvatske, Ivanom Ergić (21).
- Istina je da smo se družili i to je sve. Ivano bi s bivšom suprugom znao doći kod mene i mog dečka, a i mi smo ponekad odlazili kod njih u goste, ali to su bila samo prijateljska druženja - branila se Ergić, koja je tada izgledala poput njezine blizanke. U isto vrijeme Ivana Balić viđena je kako se s Ivanom Zubakom, sinom poduzetnika Pave, često sastaje u unajmljenom zagrebačkom stanu.
- Odakle vam to da sam zaljubljena u Zubaka? Što se već priča po gradu? Pa tako nešto sam i ja čula - smijala se tada ne demantirajući navodnu vezu. Nedugo nakon, Ivana Balića povezali su s pjevačicom Natalie Dizdar (24). Tada se pričalo kako su u tajnoj vezi neko vrijeme. Zajedno su viđeni u Zadru. Ivano je tamo boravio tijekom kvalifikacija za Olimpijske igre u Pekingu, a iz VIP lože ga je bodrila pjevačica. Kasnije su partijali po klubovima.

RAZVOD S IVANOM: ON JE PREKRASAN OTAC I PRIJATELJ
Ivana Balić je nakon razvoda od rukometaša otkrila da su nakon godinu dana premišljanja i dugih, teških razgovora oboje odlučili krenuti svatko svojim putem. Dobivši ponudu da zaigra za rukometni klub Portland San Antonio, Ivana se neizmjerno veselila životu u Pamploni, no nije bilo tako jednostavno kako se činilo na prvi pogled. Njihov tada šestipolgodišnji sin Dino nije se mogao priviknuti na novu okolinu i jezik te je svakodnevno plakao i pokušavao izbjeći druženje u vrtiću. Ona je željela nastaviti školovanje. Tada je pala konačna odluka - vraća se u Split. To je bio početak njihova kraja.
- Ivano je prekrasan otac i volimo se bez obzira na sve - kaže Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju