Show

Komentari 7

Nuša od 'Savršenog' u klinču sada s Matejem iz 'Ženim sina'

Nuša od 'Savršenog' u klinču sada s Matejem iz 'Ženim sina'

Kada je showu 'Gospodin savršeni' ugledao Nušu pomislio je kako bi upravo ona savršeno iznijela žensku dionicu njegove pjesme pa ju je nazvao i predložio duet. 'Izgubljeni' je ljubavna balada...

Slovenka Nuša Rojs (28), kandidatkinja koja se u posljednjoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' izborila za Miju Matića (28), vratila se ovih dana u Zagreb. Povod je, kako otkriva, bilo snimanje spota za ljubavnu pjesmu 'Izgubljeni' koju pjeva u duetu s kandidatom posljednje sezone 'Ženim sina', pjevačem u usponu Matejem Mlađenovićem (30). 

Osim sudjelovanja u TV showovima Nušu i Mateja veže ljubav prema glazbi. 

POGLEDAJTE SPOT:

- Simpatični Matej se javio meni. On poput mene piše pjesme i zajedno smo napravili duet u kojem sam se potpuno pronašla - otkrila je za 24sata Slovenka. 'Izgubljeni' je ljubavna balada za koju je tekst i glazbu napisao sam Matej još prije 8 godina, a objavio ju je na svoj 30. rođendan.

Kada je showu 'Gospodin savršeni' ugledao Nušu pomislio je kako bi upravo ona savršeno iznijela žensku dionicu njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Idealna žena za mene mora biti zgodna i jaka koja će mi biti oslonac i koja bi pristala na život na selu - otkrio je Matej koji pravu i dalje traži dok Nuša o svojem bivšem Miji, kako tvrdi, više ne razmišlja. 

Nakon slomljenog srca Nuša se povukla u Sloveniju gdje nesmetano uživa u društvu svojeg psa i svojih konja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci