Obavijesti

Show

Komentari 0

Nakon što je zatekao Maris s Borisom, Dživo ju je izvrijeđao

Nakon što je zatekao Maris s Borisom, Dživo ju je izvrijeđao
9

Bijesni Dživo od Vlaha saznaje da je Judita otišla k Maru na Srđ te se odlučuje na radikalan potez - prijavljuje se u dragovoljce i kreće na Srđ po kćer. Šiško je ranjen

VIDEO

Deša tjera Dživa iz kuće, a on joj laže da je svojevoljno ostavio Maris i došao s njom započeti život. Trudna Deša se lomi, ali ga ipak potjera. Kasnije u bolnici saznaje od Anice pravu istinu o Dživovoj motivaciji te se pokaje za sve godine koje je s njime provela. 

Filip moli Miha da mu pomogne prebaciti majku u Zagreb, a Miho predlaže Borisa za taj opasni zadatak. Filip se nalazi s Borisom te oni dogovaraju prijevoz, ali i produbljuju svoje prijateljstvo. Nakon dogovora s Borisom, Filipa napada nasilnik na ulici i on mu se suprotstavlja. Ipak, u sukobu zaradi ozljedu oka te odlazi u bolnicu gdje mu Deša nježno sanira ranu.

Maris odlazi po Filipa kako bi provjerio Juditino zdravstveno stanje te na putu sreće protjeranog Dživa, koji je pokuša obrlatiti da se vrati u Vilu. No, Maris ostaje nepopustljiva te Dživo biva odbačen od svih.

Dok Maro na Imperijalu pati zbog Juditinog ostavljanja, Judita je odlučna otići na bojište i reći mu da ga nije ostavila pred oltarom. Dok sprema svoje stvari, zatekne je Magdalena koja je pokušava spriječiti u njenoj nakani.  

Kako bi saznale što se doista dogodilo, Vilu Menčetić posjećuju Dijana i Matija te, nakon razgovora s njima, Judita shvaća da je Maro uistinu uvjeren da ga je ona ostavila te postaje još odlučnija u svojoj namjeri da ide za njim kako bi mu sve objasnila. 

Maris od Filipa saznaje da je Boris još uvijek u Gradu, što dodatno uskovitla njene emocije. Dok se Maris prisjeća zajedničkih trenutaka na Korčuli, na vratima Vile pojavljuje se Boris. Maris je spremna izjaviti mu svoju ljubav, no trenutak prekida Dživo, koji se vraća kući i zatekne Borisa i Maris u nježnom trenutku. 

Nakon što je zatekao Maris i Borisa, Dživo krene bespoštedno vrijeđati Maris. Boris staje u njenu obranu te fizički nasrće na njega. Bijesan Dživo pita Maris tko je taj čovjek i što radi u njihovoj kući? Usprkos ponižavanju koje trpi od strane Dživa, ipak mu nije spremna priznati istinu. Čuvši laž koju Maris izgovara, razočaran Boris odlazi iz Vile. Dživo inzistira da mu Maris prizna je li joj Boris ljubavnik, no ona uvrijeđeno odbija odgovoriti na takva pitanja. Dživo odlazi u Konobu raspitati se za detalje o čovjeku kojeg je zatekao u vlastitoj kući te saznaje da je Boris ratni dezerter.

Judita kreće prema Srđu i susreće Vlaha koji joj, neupućen u čitavu situaciju, čestita na vjenčanju, što Juditi teško pada. Vlaho je ohrabruje. 

Maro uspije uhvatiti signal s neprijateljske motorole i saznaje da se ratni zarobljenici iz sela Brgata voze u logor te odlučuje poći na okupirano područje i spasiti vojnike. Šiško ga pokušava spriječiti, ali on, sluđen boli za Juditom, ne mari za ništa te kreće prema Brgatu. Šiško odlazi za njim.

Anica odluči u bolnici napraviti rođendansku zabavu za Alexa, na koju poziva Dešu i Filipa. Dok s gramofona dopiru zvuci glazbe uz koje Anica, Filip, Deša i Alex žele nakratko zaboraviti rat, započinje veliki napad na grad Dubrovnik. 

Dživo od Vlaha saznaje da je Judita otišla k Maru na Srđ te se odlučuje na radikalan potez - prijavljuje se u dragovoljce i kreće na Srđ po kćer. Šiško pronalazi Mara u okupiranom selu, no neprijatelji zapucaju prema njima. Nastojeći zaštititi sina, Šiško biva ranjen.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.