Obavijesti

Show

Komentari 58

Nakon što su Osijek i Pula odbili koncert, javili se iz Hiljadarke: 'Hvala fanovima na interesu'

Nakon što su Osijek i Pula odbili koncert, javili se iz Hiljadarke: 'Hvala fanovima na interesu'
9

Gradonačelnik Pule, u četvrtak 23. veljače, zabranio je narodnjački spektakl, a isti potez nekoliko sati nakon njega napravio je i gradonačelnik Osijeka

VIDEO

Iako je koncert u Puli otkazan, želimo se zahvaliti na izvanrednom interesu za ovaj koncert, te podršci koju smo dobili od Vas, fanova Hiljadarke i narodne glazbe, napisali su na početku nove objave na službenim stranicama agencije, koja je zbog zabranjenog koncerta u Istri ovih dana glavna tema u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Milica Pavlović u Osijeku 00:58

- Želimo Vas obavijestiti kako je izvršen povrat novca za sve one koji su svoju standard ulaznicu kupili putem interneta. Za one koji su ulaznicu kupili putem prodajnih mjesta, povrat novca možete zatražiti na istom prodajnom mjestu gdje ste svoju ulaznicu kupili. Što se tiče VIP ulaznica koje ste mogli naručiti preko naše web stranice, želimo Vas obavijestiti da će se Vaš povrat sredstava izvršiti  sljedeći tjedan, od 27.2. - nastavili su. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREBA LI ZABRANITI 'CAJKE'?

storyeditor/2023-02-23/PXL_130722_94610428.jpg

Osim toga, iz agencije su naveli kako cijene svoje fanove i kako svima žele omogućiti povrat sredstava. 

- Hvala Vam još jednom na velikom interesu i podršci koji smo dobili. Nastavite pratiti Hiljadarku za nove projekte koji će se uskoro najaviti - zaključili su. 

🔴𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀 𝐕𝐀𝐌 𝐍𝐀 𝐕𝐄𝐋𝐈𝐊𝐎𝐌 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐄𝐒𝐔! Iako je koncert u Puli otkazan, želimo se zahvaliti na izvanrednom interesu za ovaj...

Objavljuje HiljadarkaSubota, 25. veljače 2023.

Podsjetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić (40), u četvrtak 23. veljače, zabranio je narodnjački spektakl, koncert "Duško Kuliš i gosti", tijekom kojeg su, osim navedenog pjevača, trebali nastupiti i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović. Ipak, Zoričić je rekao ništa od koncerta pa obrazložio da time želi 'čuvati identitet građanske, europske i mediteranske Pule'. Ubrzo nakon njegove izjave javili su se iz agencije Hiljadarka, zaslužne za koncert, i ispričali da je Zoričić bio pijan kad su razgovarali te da ih je vrijeđao i govorio 'da ne želi srpska smeća u svojem gradu'. Gradonačelnik je takve navode opovrgnuo.

Agencija i izvođači zatim su potvrdili da će koncert u Puli biti premješten u Osijek. Sve je to vrijedilo par sati dok se nije javio osječki gradonačelnik, Ivan Radić.

Zoran Milanović o cajkama: 'Ne volim tu muziku, bole me kosti od nje, ali pola HDZ-a to sluša'
Zoran Milanović o cajkama: 'Ne volim tu muziku, bole me kosti od nje, ali pola HDZ-a to sluša'

Gradonačelnik Osijeka rekao je da spomenuti pjevači neće zapjevati ni u Osijeku. 

- Koncert koji je postao predmet rasprave neće se održati u gradskom prostoru Osijeka. Motiviran ovom situacijom, svom timu dat ću u zadatak da promisle o kriterijima kojima će se u budućnosti voditi prilikom dogovora sadržaja u javnom prostoru, a koji će biti usklađen s vizijom moderne, urbane srednjoeuropske metropole koju gradimo - ispričao je pa dodao: 

- Kao gradonačelnik, apsolutno podržavam reakciju kolege gradonačelnika Pule. Kako sam već napomenuo, svjestan sam da ova odluka otvara rasprave kako donositi odluke što dozvoliti, a što ne, kako u tim odlukama izbjeći subjektivni utjecaj osobnih afiniteta i slično. Sva ta pitanja - stoje. I možda sada nemamo sve odgovore, ali imamo odgovor što ne želimo.

Zagreb: Koncert Ace Pejovića u Areni

Hoće li biti treće lokacije i gdje, još uvijek se ne zna.

POGLEDAJTE VIDEO: MILANOVIĆ O 'CAJKAMA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama