Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
196 komentara

Napaljeni Hakija dobio je ples u krilu pa gurnuo ruku pod suknju

Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruke pod suknju. Ubrzo se odmaknula, a Hakija se osvrtao gleda li itko u njih. Dala mu je do znanja da ne brine i prstom pokazala da nastave plesati...

Foto: RTL
196 komentara

Farmeri iz 'Ljubav je na selu' upoznali su svoje djevojke te su imali brze spojeve. Nakon brojnih razgovora došlo je vrijeme da se farmeri i njihove odabranice opuste na tulumu. 

Foto: RTL

Dok su jedni plesali, drugi nisu gubili ni sekunde. Farmer Hakija Špago (41) zaplesao je s Marijanom Črlenec (28), no u jednom trenu plesni je par izmijenio strasne poljupce. Sve je to vidjela druga Hakijina kandidatkinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni - objasnila je svoj stav Perka Klobučar. Na naše pitanje zašto ga je baš Marijana privukla, Hakija nam je dao diplomatski odgovor:

- Otvoren sam i komunikativan, pristupačan. Brzo se uklopim kad se dogodi osoba koja mi odgovara. Nemam kompleksa, jednostavno krenem kad me ponese osjećaj. I ona je bila vrlo otvorena, iskre među nama vidjele su se od prvog susreta - kaže nam zašto je na prvom tulumu 'pao' strastveni poljubac s Marijanom, koja se donedavno hvalila da je zaručena.

Foto: RTL

- Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više - objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade, gdje je išla kod farmera Srećka napraviti show, sada zaljubljena.

Par nije mario za ostale natjecatelje. U jednom trenutku toliko su se zabavljali da su zaboravili da su kamere uprte baš u njih. Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruku u suknju.

Foto: RTL

Marijana se ubrzo odmaknula, a Hakija se osvrtao gleda li itko u njih. No, Marijana mu je dala do znanja da ne brine, pa mu je prstom pokazala neka nastave plesati. 

I DALJE TRAŽI DEČKA Ines u 'lovu' na petog farmera: Izbirljiva sam, pravog još nema

 - Evo, neka stoji da sam se ja zaljubila, eto, to je to, neka stoji - rekla je Marijana, koja je završila s Hakijom u sobi iza zatvorenih vrata. Jutro nakon voditeljica Marijana Batinić (39) upitala je Hakiju što se dogodilo s Marijanom, ali ona je odlučila ispričati svoju priču.

Foto: RTL

- Obukla sam pidžamu i išla spavati, a svoju sobu sam iznajmila drugim djevojkama - rekla je Marijana, a Hakija je izjavio da se lijepo naspavao.

- Spavali smo u istoj sobi, ali spavati skupa i u istoj sobi nije isto - pokušala se obraniti Marijana od zadirkivanja ostalih kandidatkinja.

Foto: RTL

- Možeš li se zamisliti na Hakijinoj farmi trajno? - pitala je voditeljica kandidatkinju Marijanu.

MARIJANA U LJUBAVI NA SELU Vratila se u show: Nakon Jacka i Srećka, strasno ljubi Hakiju...

- Naravno! - rekla je Črlenec, a Hakija je rekao da je to vrlo hrabro te dodao da je malo ubrzala s nekim zaključcima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message