Obavijesti

Show

Komentari 1

Napeto četvrtfinale: Hukmani se posvađali zbog krive taktike

Napeto četvrtfinale: Hukmani se posvađali zbog krive taktike
7

i Švecovi su još jednom dokazali svoju snagu te su izazov završili s najboljim vremenom – 3:23 minute. Najviše vremena za obavljanje zadatka trebalo je obitelji Buza koja je tako zaradila najmanje bodova

VIDEO

Na zagrebačkom asfaltu pet je obitelji naišlo na komplicirane zadatke koji su većini zadavali probleme, a neki su samo dokazali svoju snagu. Velika petorka u četvrtfinalu showa 'Fittest Family', u sastavu obitelji Buza, Hukman, Švec, Jarc i Podobnik, iz sunčane Istre se preselila u kišni Zagreb, a nepoznat i sklizak teren izazvao im je nelagodu već u samom početku. No bez obzira na to, odlučili su ostati optimistični i dati sve od sebe kako bi skupili što više bodova i zaslužili prolaz dalje. 

Na mokrom betonu, među velikim kontejnerima i teškim kamionskim gumama, smjestio se poligon za prvi izazov zvan „Elastična utrka“. Svaka obitelj nominirala je po jednog člana, najjačeg i najbržeg, koji se trebao popeti na kontejner, potom zavezan za elastičnu traku prenijeti 15 automobilskih guma s jedne na drugu stranu poligona. U izazov su išli Erik Buza, Ivica Hukman, Danjel Švec, Jonatan Jarc i Nal Podobnik. Erik, Nal i Danijel nekoliko su puta pali zbog kiše, koja je otežavala obavljanje zadatka, a prvi je izazov završio Jonatan. Tako je u prvom izazovu osvojio 5 bodova za obitelj Jarc, Podobnici su uzeli 4 boda, Hukmani 3, Švecovi 2 i Buze 1.

- Ovo je izazov u kojem treba biti fizički jači, što ja nisam. Jako sam razočaran u sebe jer nisam smio dozvoliti da padnem, da idem tako sporo, ali imamo još izazova i idemo još jače - izjavio je Erik.

U drugom izazovu zvanom „Gumeni slalom“ obitelji su trebale kroz poligon prenijeti gume različitih težina i veličina, najteža je imala 160 kg, te ih poslagati na za to predviđeno mjesto. Hukmani su prvi išli u taj izazov i sve je išlo po planu sve do kraja kada se Ivica i Ivana nisu dobro sporazumjeli pa su izgubili nešto vremena, što je posebno naljutilo tatu Hukmana.

- Nisam zadovoljan jer je bila jedna taktika da zajedno nosimo gumu od 160 kg, a u jednom trenutku je Ivana ostavila gumu i odjurila prema cilju i tu smo izgubili 15 sekundi - kazao je Ivica, a Hukmani su se toliko unijeli u raspravu da je njihov trener Vlado Šola trebao intervenirati i smiriti situaciju. Hukmani su izazov završili za 4:10 minuta.

Potom je red došao na obitelj Podobnik, koja je imala malih problema oko nošenja guma i izgubili su dosta vremena na organizaciji posla pa su izazov završili u roku od 4:37 minuta. 

Obitelj Švec u izazov je išla u punom sastavu, unatoč tome što se Danijel malo ozlijedio u „Elastičnoj utrci“, a pridružila im se i Željka, koja je zadnji izazov preskočila zbog ozljede zgloba. Norbert je vjerovao u njih od samog početka i Švecovi su još jednom dokazali svoju snagu te su izazov završili s najboljim vremenom – 3:23 minute.

Obitelj Jarc je iznenadila brzinom, a mama Brigita u jednom je trenutku čak sama nosila gumu od 80 kg i izazov su završili za 3:41 minute. Najviše vremena za obavljanje zadatka trebalo je obitelji Buza, 4:35 minuta, koja je tako zaradila najmanje bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin