Show

Komentari 9

Napeto u 'Potjeri': Pobjegli su Kreši i osvojili 98 tisuća kuna...

Napeto u 'Potjeri': Pobjegli su Kreši i osvojili 98 tisuća kuna...

Filip i Matej ostali su sami protiv lovca u završnoj potjeri. Ostvarili su 14 koraka prednosti, što im je bilo dovoljno da 'srede' lovca i odnesu kući 98.000 kuna

U novoj epizodi kviza 'Potjera' protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala borila se muška ekipa koju su činili natjecatelji Matej, Filip, Branimir i Antonio

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik Filipović napustio 'Potjeru' i vratio se 'Milijunašu'

Prvi je znanje pokazao Matej, koji je izabrao višu ponudu od 70.000 kuna. Iako mu je na pretposljednjem pitanju Krešimir bio za petama, na zadnjem pitanju Matej je ponudio točan odgovor i otišao u završnu potjeru.

Idući na redu bio je Filip, koji nije želio previše riskirati i izabrao je srednji iznos od 28.000 kuna. Nije slavno krenuo. Filip se nije mogao sjetiti pod kojim kodom se krije greška pri surfanju 'Bad Request', kako idu stihovi pjesme 'Umbrella', a potom ni koja nagrada se dodjeljuje za kazališne uspjehe. No nakon toga je zaredao točne odgovore i pobjegao Krešimiru.

Branimir nije briljirao u prvoj minuti natjecanja. Osvojio je svega 7.000 kuna pa se u borbi protiv lovca odlučio za višu ponudu od 35.000 kuna. No već na trećem pitanju Krešimir ga je stigao, a presudilo je pitanje: 'Koji je visoki politički položaj obnašao Martin Van Buren?'. Branimir nije odgonetnuo da je riječ o američkom predsjedniku.

Debitant Antonio odabrao je srednju ponudu od 10.500 kuna kako bi se vratio u završnoj potjeri, no to se nije dogodilo. Filip i Matej ostvarili su 14 koraka prednosti u završnoj potjeri, što im je bilo dovoljno da 'srede' lovca i odnesu kući 98.000 kuna. 

Najčitaniji članci