Obavijesti

Show

Komentari 15

Napokon sretna: Maja Škufca zaručila se za Jamajkanca...

Napokon sretna: Maja Škufca zaručila se za Jamajkanca...
2

Novinarka i pjevačica Maja Škufca, koja se proslavila prepjevom Thompsonove pjesme, zaručila se za menadžera i pjevača s daleke Jamajke

VIDEO

Novinarka i PR stručnjakinja Maja Škufca (34) zaručila se s pjevačem Roryjem Baughom (34). Voditeljica iz Rijeke proslavila se nakon što je obradila pjesmu Marka Perkovića Thompsona.

Prije tri godine Škufca je od Thompsona dobila dopuštenje da preradi pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”. Bio je to njezin poklon kćerkici Juliji koja je tad slavila rođendan.

Julijin otac, ugostitelj Kristijan Babić, Škufcu je ostavio kad je bila trudna te ne sudjeluje u djetetovu odgoju. Kristijan je vezu s bivšom televizijskom voditeljicom Majom započeo nakon što je otišao po nju na Jamajku, gdje je živjela i radila kao direktorica resorta četiri godine. Upravo je tamo upoznala i Roryja. U četvrtome mjesecu trudnoće Babić ju je ostavio zbog 19-godišnje asistentice.

Nakon što je rodila Juliju, Škufca je umalo umrla zbog teške upale gušterače. Upravo je zato samohrana majka odlučila kćeri za rođendan posvetiti emotivni prepjev Thompsonove pjesme. Time je postala uzor svim ostavljenim ženama i samohranim majkama u Hrvatskoj. No Škufca je i tad tvrdila kako i dalje vjeruje u ljubav koju je, izgleda, pronašla.

- Dolazimo iz različitih sredina, različitih svjetova, a ljubav nas je spojila kada smo najmanje očekivali. Ljubav koja je narasla iz prijateljstva započetog prije osam godina - napisao je na društvenim mrežama njezin zaručnik Rory Baugh. Jamajčanin, inače profesionalno školovani operni pjevač, a radio je i u turizmu te menadžmentu, Škufcu je zaprosio dijamantnim prstenom.

Riječanka je 2016. loše i teško ljubavno iskustvo s Kristijanom Babićem pretvorila u pjesmu “Ne volim te više”. Tad je rekla da joj je jedan od velikih ciljeva u životu snimiti album. Njezina obožavana Julija preko oca ima i polusestru.

Kristijan Babić bio je, naime, u braku s glumicom Jelenom Perčin, s kojom ima kćer Lotu. Lota i Julija, rekla je Škufca u intervjuu za Story, odlično se slažu i jako se vole.

Godine 2007., a onda i 2011., Škufcu su povezivali i sa skijašem Ivicom Kostelićem (37), iako je on već tad bio u vezi sa sadašnjom suprugom, Islanđankom Elin Arnarsdottir. Snimljeni su pri izlasku iz njezina stana, a ona je sportaša često vozila i na rehabilitacije u Selce, te su nježnosti razmjenjivali i u Crikvenici.

Na rodnom otoku budućeg supruga Škufca je bila i s najboljom prijateljicom Rinom Dehni, još jednom fatalnom Riječankom koja je sudjelovala u dvije sezone “Big Brothera”, a najpoznatija je po ljubavnoj aferi s Ivanom Mitrovićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu