Show

Komentari 6

Naša misica stigla je u Izrael na izbor za Miss Universe: Sve cure su cijepljene, a sad ide izolacija

Naša misica stigla je u Izrael na izbor za Miss Universe: Sve cure su cijepljene, a sad ide izolacija

Dobili smo detaljne upute od Miss Universe Org kako sve djevojke moraju biti cijepljene dvostrukom dozom cjepiva protiv Covida-19, rekla je direktorica Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević

Hrvatska predstavnica, Ora Antonija Ivanišević (20) iz Dubrovnika, stigla je u Izrael gdje će se odviti izbor za Miss Universe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, jedan od uvjeta za odlazak na svjetsko natjecanje u Izrael u ovim pandemijskim uvjetima bilo je i obavezno cijepljenje dvjema dozama. 

- Dobili smo detaljne upute od Miss Universe Org kako sve djevojke moraju biti cijepljene dvostrukom dozom cjepiva protiv Covida-19 te čak i trećom dozom u slučaju da je do ulaska u Izrael prošlo 6 mjeseci od preboljenja ili cijepljenja drugom dozom. Naravno, prije puta napravili smo PCR test, a po dolasku u Izrael slijedi novo testiranje i samoizolacija od 24 sata, dok ne stignu negativni rezultati - pojasnila je direktorica Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević. 

Hrvatska misica često se oglašava i na društvenoj mreži Instagram. Ranije je pažnju privukla Live Instagram videom u kojemu je pričala o raznim aktualnim zbivanjima. Tada je dobila pohvalu od predsjednice Miss Universe Organization, Paule Shugart. 

- Predsjednica Miss Universe Organization pratila je što smo mi pričale. Iako mi je koordinacija male Instagram debate oduzela dosta vremena za pripreme, jer smo željeli spojiti što više misica iz raznih dijelova svijeta, drugih kontinenata, uskladiti različite vremenske zone, pripremiti teme – ipak je vrijedilo! Zahvalna sam svim djevojkama koje su se odazvale jer smo se i mi na ovaj način bolje upoznale i kada se uskoro sretnemo uživo, to će biti kao susret starih prijateljica - ispričala je ranije Ora Ivanišević.

Ove je godine na prestižnom natjecanju u fokusu globalno zatopljenje. Svaka predstavnica za Miss Universe treba pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti planet. 

Prisjetimo se, naša Miss Universe visoka je 185 centimetara, a trenutačno studira Menadžment u turizmu na RIT Dubrovnik. Prije manekenstva, bila je profesionalna odbojkašica te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima. 

Najčitaniji članci