Obavijesti

Show

Komentari 146

Naši Hurem i Sulejman osvojili su putovanje u daleki Istanbul

Naši Hurem i Sulejman osvojili su putovanje u daleki Istanbul
10

VELIČANSTVENI DVOJNICI Osim crta lica, naš žiri je, kako bi odabrao najsličnije, ocjenjivao držanje natjecatelja na fotografijama. Svi finalisti pozirali su kao glumci

VIDEO

Dvojnici Šeherezade i Onura, Erna Kranjčec (38) i Danko Friščić (42), nisu imali lak zadatak. Pomno su pregledali fotografije dvadeset finalista kako bi odabrali najbolje dvojnike junaka turske serije, Sulejmana i Hurem.

Jednoglasno su se složili da je riječka slikarica Maja Pejčinović (28) najsličnija turskoj glumici Meryem Uzerli, a profesor likovnog iz Slavonskog Broda Mihael Štefanac (25) Halitu Ergençu.

- Ne mogu vjerovati! Prijavila sam se iz zafrkancije. Evo dečki s posla mi plješću - rekla je Maja, koja trenutačno restaurira crkvu u Šarengradu. Mihael je Sulejmanov kostim nosio u Noći vještica, a sašila mu ga je sestra.

Malo im je nedostajalo

Osim naših Sulejmana i Hurem, između više stotina kandidata izabrali smo tri drugoplasirane dvojnice turske glumice Meryem Uzerli te tri drugoplasirana dvojnika markantnog Halita Ergença.

Njima je prvo mjesto izmaknulo za dlaku, a žiri je, da bi odabrao najsličnije dvojnike, osim crta lica ocjenjivao držanje natjecatelja na fotografiji.

Antonija Vučica prateći je vokal Siniše Vuce, koji nije imao pojma tko su Sulejman i Hurem jer televiziju rijetko gleda. Anja Prstačić studentica je kemijskog inženjerstva iz Nove Gradiške. Klaudija Sertić učenica je Trgovačke škole, a prijavila ju je mama Zora. Mirza Salihbašić poduzetnik je iz Rijeke koji radi u Njemačkoj.

- Moji prijatelji bili su uvjereni da ću pobijediti, a ja nisam bio tako siguran u to. Ali zato mi je drago da sam osvojio drugo mjesto - kaže Mirza.

Mirjana Lukić Katić prijavila je supruga Danijela kao kandidata za Sulejmanova dvojnika. Danijelu su početkom godine spasili život transplantacijom srca. Trenutačno je na bolovanju i ne propušta ni jednu epizodu “Sulejmana Veličanstvenog”. Denis Redžepagić već se proslavio kao Onur snimajući skeč za sarajevsku televiziju, na kojoj radi. Glumio je turskog zavodnika Onura.

Pobjednici su osvojili putovanje za dvoje u Istanbul

Najbolji dvojnici turskog para moći će razgledati sultanov Istanbul, carsku palaču Topkapi, u kojoj se nalazi harem gdje je Sulejman ljubovao s Hurem. Šestero drugoplasiranih uživat će u napetoj knjizi “Sulejman Veličanstveni, sultanov harem”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega