Obavijesti

Show

Komentari 15

Nasmijao je sve izjavama o A1 i muralu u Zagrebu, sad je dobio Nagradu hrvatskog glumišta

Nasmijao je sve izjavama o A1 i muralu u Zagrebu, sad je dobio Nagradu hrvatskog glumišta
2

Prije osam godina ovaj Beograđanin nasmijao je sve svojim izjavama o gužvama na autocesti A1, a zatim je prije par mjeseci opet postao hit kada je komentirao pješačku zonu u Zagrebu

VIDEO

Nagrade hrvatskog glumišta u kategorijama dramske, radio i televizijske umjetnosti, operete ili mjuzikla te baleta dodijeljene su u petak u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK), a nagradu za najboljeg redatelja u kategoriji operete i mjuzikla je Leo Mujić, koji je režirao mjuzikl "Ljepotica i zvijer" Alana Menkena, Howarda Ashmana, Tima Ricea i Linde Woolverton u produkciji kazališta Komedija.

Urnebesni komentari gužve na A1

Mujića hrvatska javnost pamti po smiješnim izjavama koje je prije osam godina dao za HRT dok je bio u koloni na naplatnim kućicama u Lučkom. Tada je Mujić komentirao gužve na autocesti. 

- Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na što liči ovo, kakvo iživljavanje - rekao je tada Mujić 

- Šta je ovo, Mad Max? - upitao je Mujić. 

@hrvatska_radiotelevizija [Arhiva HRT-a🎥] Sjećate li se ljutog Beograđanina koji je zapeo u gužvi na A1 i njegovog slavnog savjeta za zaštitu od sunca? A kako se vi štitite?🌞 #hrtvatskaradiotelevizija #madmax #gužve #autocesta #lučko ♬ original sound - HRT

A zatim je ponovno postao hit kada su ga pitali da komentira pješačku zonu na križanju Masarykove i Preradovićeve ulice nedavno. Podsjetimo, radi se o djelu poznatog uličnog umjetnika Slavena Kosanovića Lunara koji je u centru Zagreba na kolniku oslikao šarene mačke. 

Mujić o pješačkoj zoni u Zagrebu: 'Mural nije na cesti' 

- Mural inače nije na cesti, mural je u prijevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti 'wanna be' bivša cesta. Pa simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je vjerojatno posao budući da nije mural - rekao je Mujić za Index.

Zagreb: Lunarov mural na raskrižju Masarykove i Preradovićeve zainteresirao Zagrepčane

- Ponavljam još jednom, ovo nije grafit. Grafit se pravi od spreja za automobile, sjećate se toga. Morat ću vas ponovno ispraviti, nije grafit. Ima posebnu teksturu koja je napravljena, na kojoj djeca mogu i plesati. Treba manje toga, treba malo više zatvoriti ulice - dodao je. 

Zagreb: Uzvanici dolaze na praizvedbu baleta "Hamlet" u HNK

Mujić je prije nekoliko dana je zaradio veliki aplauz i ovacije nakon što je premijerno na sceni HNK Zagreb izveden Sheakspearov 'Hamlet', a čiji je on koreograf i redatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: KAD ŽELIŠ ZASPATI, A CIMER TI NE DA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski