Obavijesti

Show

Komentari 5

Nastupao s Albinom na Dori, a sad postaje JoomBoos voditelj

Nastupao s Albinom na Dori, a sad postaje JoomBoos voditelj
3

U svibnju će nas u Rotterdamu u Nizozemskoj predstavljati Albina Grčić. To joj je, na neki način, osigurao i Luciano Plazibat, jedan od članova njezina tima. Nakon što je zadivio scenskim nastupom, postaje voditelj

VIDEO

Ne smijem vam još puno otkriti, ali mogu vam reći da će novi JoomBoosov show biti upravo to, pravi show! Ovoga puta smo se potpuno okrenuli TikToku i tražimo najbolje od najboljih novih tiktokera i onih koji se žele proslaviti na društvenoj mreži koja trenutno dominira svijetom, rekao nam je JoomBoosovac Luciano Plazibat o novom Videostaru, gdje će s influencericom Petrom Dimić biti voditelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina je pobijedila na Dori 

Pokretanje videa...

Albina Grčić pobijedila na Dori 01:10

Luciano je u subotu navečer impresionirao publiku i žiri svojim plesnim sposobnostima i tako pomogao Albini Grčić pobijediti na Dori jer - osim dobre pjesme i vokalnih sposobnosti, bitan je i scenski nastup. Albina je na konferenciji za medije nakon proglašenja pobjednika zahvalila cijelom timu. 

JoomBoos u novom showu traži TikTok zvijezde, a pobjednik showa, osim TikTok slave, osvaja i nagrade vrijedne 130.000 kuna. Svi koji to žele prijaviti se mogu na stranici; videostar.joomboos.hr, prijave traju do 12. ožujka, a Luciano svojim primjerom savršeno pokazuje da TikTok uspjeh nije rezerviran samo za Ameriku.

Opatija: Uzvanici na probi na crvenom tepihu uoči održavanja Dore

Njega na TikToku i ostalim društvenim mrežama prati više od 330 tisuća ljudi, a ondje se proslavio kreativnim koreografijama i plesnim videima koji su mu donijeli ne samo preglede, lajkove i komentare, već i ozbiljne plesne suradnje. Nedavno je s Dinom Merlinom snimao spot za njegovu pjesmu 'Mi', a danas je po prvi put nastupio na Dori. To mu je, kaže, ostvarenje sna.

Albina je pobijedila na Dori: Nisam svjesna još, uložila sam puno truda, preponosna sam!
Albina je pobijedila na Dori: Nisam svjesna još, uložila sam puno truda, preponosna sam!

- Otkako sam bio klinac sanjam o tome da nastupim na Dori. Naravno, kao plesač. Sad kad se to i ostvaruje i kad samo pomislim da ću stati na tu pozornicu i plesati pred svim tim ljudima, taj mi je osjećaj i dalje malo nerealan, ali se jako veselim i baš mi je gušt raditi s cijelim timom. Nastupam s Albinom koja je veliki favorit sa svojom pjesmom 'Tick-Tock', a i naziv je baš dosta simboličan! - rekao nam je Luciano uoči nastupa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu