Natalija Prica: 'Uvijek je lijepo vidjeti kad žena podržava ženu' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 9

Natalija Prica: 'Uvijek je lijepo vidjeti kad žena podržava ženu'

Natalija Prica: 'Uvijek je lijepo vidjeti kad žena podržava ženu'
22

Velikoj proslavi nazočili su glazbenici Ana Rucner s partnerom Markom Duvnjakom, Amir Kazić Leo, Sebastian Popović, Marina Tomašević i Kristijan Rahimovski

VIDEO

Bivše manekenke, organizatorice evenata i modne agentice, Sanja Bjedov i Tamara Roglić, u četvrtak su u zagrebačkom restoranu "Casablanca" proslavile 25 godina uspješne suradnje uz brojne poznate goste.

Pred 100-njak uglednih imena iz svijeta mode, glazbe, filma i poduzetništva, te dugogodišnjim klijentima i suradnicima, dame su obilježile i "srebrni pir" svog velikog prijateljstva, još jednom dokazujući da žena ženi ne mora biti vuk, već bezuvjetna podrška, inspiracija i motivacija.

Nikolina Pišek, Neven Ciganović i mnoga druga poznata lica su se okupila na reviji u Zagrebu...
Nikolina Pišek, Neven Ciganović i mnoga druga poznata lica su se okupila na reviji u Zagrebu...

Velikoj proslavi nazočili su glazbenici Ana Rucner s partnerom Markom Duvnjakom, Amir Kazić Leo, Sebastian Popović, Marina Tomašević i Kristijan Rahimovski, bivše misice Natalija Prica i Annie Šukunda ex Gavrilović, glumica Anja Šovagović Despot, bivši mister Dino Bubičić, fotograf Stephan Lupino, legendarna manekenska postava iz 80-tih godina - Zvončica Vučković, Boris Blažeković, Suzy Josipović Redžepagić, Cvitan Jerković, Pero Ceronja, Loredana Bahorić te 'mama' svih domaćih manekena Regina Jaeger; stilist i društveni kroničar Neven Ciganović, tv voditelji Vjekoslava Bach i Dalibor Petko, Snježana Dujmić supruga Rajka Dujmića, Lada pl. Szabo Kajfež te brojni drugi uzvanici.

- Presretne smo što nam je došlo puno ljudi jer su to svi koji su obilježili naše zajedničke godine, poslovno i privatno. Tamara i ja nikada nismo osjećale ljubomoru jedna prema drugoj i općenito smatram da zavidne žene ne mogu raditi ovaj posao. Jednako razmišljamo, nemamo problema s kolegicama i njihovim brendovima i poslovima, slažemo se sa svima i uvijek ćemo izabrati ono najljepše za pozornicu - ističe Sanja Bjedov koju je kao i uvijek podržao sin, glazbenik Sebastian Popović, iz bivšeg braka s nekad velikom glazbenom zvijezdom Danielom Popovićem.

Iako rade posao koji vole, Tamara i Sanja ističu kako im nikada nije bilo lako, te su kroz zajednički put često nailazile na nerazumijevanje okoline u vezi toga čime se točno bave.

- Naš posao je izuzetno zahtjevan i nije dovoljno cijenjen. Često nas zovu samo modnim agenticama. Da smo samo to, sjedile bi u prvom redu svojih projekata, no tamo nas nitko nikada ne vidi. Organizacija velikih evenata znači da smo ušle u prostor jedan dan, a izašle tek drugi, da ne osjećamo noge... I upravo zato nam puno znači da su nas večeras podržale brojne kolegice, glazbenice, glumice, voditeljice, misice jer to puno govori o nama dvjema - istaknula je Tamara Roglić.

Naša poznata violončelistica Ana Rucner imala je samo riječi hvale o svojim prijateljicama s kojima je od početka svoje karijere.

- Poznajem ih preko 20 godina, odličan su tim i jako je lijepo vidjeti da u današnje vrijeme nešto traje. To je veliki uspjeh i čestitam im na tome. Želim da i dalje ostanu svoje, da se drže zajedno i idu dalje jer nema toga što njih dvije ne mogu zajedno - poručila je Ana.

Bivša misica Natalija Prica ovaj je dinamični i uspješni duo "žena lavica" upoznala tek nedavno, no sasvim dovoljno da ih javno pohvali.

- Tamara i Sanja su mi bile uzori kad sam se počela baviti manekenstvom jer su u tom poslu bile vrlo uspješne. Upoznale smo se prije godinu i pol dana i moram istaknuti da su izuzetno korektne i profesionalne, te im samo mogu poželjeti još 25 zajedničkih godina jer itekako doprinose našem modnom svijetu. Uvijek je lijepo vidjeti kad žena podržava ženu - istaknula je Prica.

Nakon emotivne i glamurozne večeri, slavljenice uzimaju samo dan odmora, a zatim kreću sa završnim pripremama velikog projekta  'Timeless & Miss Beauty Hrvatska' u sklopu kojeg ih čeka i dodjela nagrada 'Timeless Beauty' koja se dodjeljuje u nekoliko kategorija izuzetnim ženama iz javnog života. Svečana ceremonija dodjele nagrada bit će 25. siječnja 2024. u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: VOJKO V O RODITELJSTVU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu