Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Nataša Bekvalac me tražila sto eura za zajam, ali nisam imao

Iako joj nije mogao dati ono što joj je trebalo, rekao je da može uvijek jesti u njegovom restoranu te da ona i njezina djeca nikada neće biti gladna. Nataša je na to odgovorila da je zadovoljna ponudom

Foto: Instagram
8 komentara

Pjevačica Nataša Bekvalac (38) i Saša Kovačević (33) dugo su prijatelji i ne stide se dijeliti detalje svog odnosa. Nedavno, Saša je rekao nešto što je šokiralo mnoge njihove obožavatelje. 

- Nataša me tražila sto eura za zajam, a budući da kod mene situacija nije sjajna, nisam joj mogao izaći u susret. Rekao sam joj da uvijek može jesti besplatno u mom restoranu - našalio se Saša. 

Foto: Instagram

Nataša se također oglasila povodom toga kazavši da joj Saša rekao da dok njega ima, ona i njezina djeca nikada neće biti gladni. 

- Zadovoljna sam ponudom jer mi niti jedan muškarac dosad nije rekao nešto tako romantično - ispričala je pjevačica uz smijeh. 

Foto: Instagram

Inače, Nataša iza sebe ima teško razdoblje. Sredinom travnja prošle godine, prijavila je bivšeg supruga Luku Lazukića (38) za fizički napad u stanu u Beogradu u kojem su zajedno živjeli. Ipak, Luka to nasilje nije htio priznati. 

- Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samoozljeđivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji. Sve sam joj tolerirao, gledao sam na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut , nisam je udario, već sam je samo odmaknuo od sebe. Branio sam se jer me je izbezumljena udarala šakama po rukama. Bazdjela je na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike - ispričao je Lazukić na suđenju prošle godine.  

Foto: Instagram/orijent

Naši partneri pišu
Message