Show

Komentari 8

Nataša Janjić s mališanima je otišla na odmor: 'Prošlo je bez suza, nisam to bila očekivala'

Nataša Janjić s mališanima je otišla na odmor: 'Prošlo je bez suza, nisam to bila očekivala'

'Dan prije puta u glavi sam prošla sve moguće scenarije, pripremila se na ishod svakog od njih, pa i na taj da se možda i ne ukrcamo ako bude drame i suza, ali dogodio se, upravo onaj koji nisam očekivala'

- Naše prvo putovanje avionom - napisala je Nataša Janjić pored fotografije na kojoj u naručju drži sina Tonija i kćerkicu Kaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedna putnička koju već dva dana ne stižem objaviti, a želim da je na zidu. Beba, toddler, kolica, kufer i mama sa samo dvije ruke - nastavila je dalje u objavi glumica, koja se sinoć pohvalila fotkom mališana.

Iako je bila zabrinuta u početku, put je prošao bez suza i problema.

- Dan prije puta u glavi sam prošla sve moguće scenarije, pripremila se na ishod svakog od njih, pa i na taj da se možda i ne ukrcamo ako bude drame i suza, ali dogodio se, kao i uvijek, upravo onaj koji nisam očekivala. Glatko i s veseljem ušli smo u avion, nitko nije zaplakao, a oboje su momentalno zaspali čim se avion odlijepio od zemlje i spavali tako do izlaska iz aviona - završila je Nataša.

Nataša je s mališanima otputovala na odmor, a u komentarima je dobila mnoge poruke podrške.

- A gle joj boju kose, mamina cura! - napisala je Viktorija Rađa, supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe.

- Mi smo veći paničari od njih - zaključila je druga osoba.

Glumica je prošlog mjeseca doživila neugodno iskustvo kada je s djecom krenula na put prema Splitu. Jedno je dijete dobilo temperaturu, uslijedili su posjeti pedijatru i noćna dežurstva, a zatim je i sama Nataša završila na hitnoj operaciji zbog bubrežnog kamenca.

 

Najčitaniji članci