Show

Komentari 11

Nataša Janjić na odmoru završila na hitnoj operaciji

Nataša Janjić na odmoru završila na hitnoj operaciji

Ono kad se mama i tata spuste na more...Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojega završiš na hitnoj operaciji, napisala je Nataša

Poput brojnih Hrvata, Nataša Janjić (39) i njezina obitelj, za produženi vikend također su nakratko odlučili napustiti dom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, krenuli su put Splita, što je Nataša odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ipak, ovaj produženi vikend i odmor nije prošao kako je obitelj zamislila.

Prvo je Natašino dijete dobilo temperaturu, uslijedili su posjeti pedijatru i noćna dežurstva, a zatim je i sama Nataša završila na hitnoj operaciji zbog bubrežnog kamenca. Sve što se dogodilo tijekom produženog vikenda, Nataša je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

-Ono kad se mama i tata spuste na more….Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida- servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor…. Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim- napisala je ispod fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu u KBC-u Split.

- Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu - nastavila je Nataša te nadodala kako pozdravlja sve iz horizontale.

U komentarima ispod objave, njezini pratitelji na Instagramu, pružili su joj podršku.

'Drži se, Nato', 'Brz oporavak, 'Ljubimo te, brz oporavak', samo su neki od komentara Natašinih pratitelja. Naime, ispod objave javile su se i brojne poznate ličnosti poput Matije Vuice, Bojane Gregorić Vejzović, Jelene Veljače, Ecije Ojdanić te su, također, Nataši poželjeli brz oporavak.

Najčitaniji članci