Show

Komentari 11

Nataša Janjić u novoj avanturi s djecom: 'Nitko nije spavao. Pet minuta plača, 45 keksa i igra'

Nataša Janjić u novoj avanturi s djecom: 'Nitko nije spavao. Pet minuta plača, 45 keksa i igra'

Vesela mama Janjić Instagram profil koristi kako bi pratiteljima podijelila zabavne trenutke iz života, a među njima su i naravno oni s djecom. Simpatičnim opisima dočarala je njihovo novo putovanje na odmor

Aerodrom drugi put. Ovoga puta - oboje na nogama u akciji, napisala je glumica Nataša Janjić Medančić (39) uz fotku na kojoj sin Toni i kći Kaja hodaju oko stolica dok čekaju let.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Nitko nije spavao. Plakanje pet minuta. 45 minuta keksa, igre i priče - nastavila je opisivati putovanje s mališanima. 

Nakon leta uputili su se na trajekt koji za majku s dvoje male djece nije nimalo lagan izazov. 

- Onda trajekt... - napisala je uz fotku na kojoj kći Kaja veselo gleda u nju s druge strane staklenih vrata.

Ipak uz sve prepreke i brige na putovanju, Nataša se fotkom s plaže pohvalila kako je s mališanima sretno stigla na otok. 

Podsjetimo, Splićanka je prije dva mjeseca po prvi puta sama putovala s dvoje djece u avionu. Kako je otkrila, sve je prošlo bolje od očekivanog. 

- Naše prvo putovanje avionom.Jedna putnička koju već dva dana ne stižem objaviti, a želim da je na zidu. Beba, toddler, kolica, kufer i mama sa samo dvije ruke - napisala je pa dodala: 

- Dan prije puta u glavi sam prošla sve moguće scenarije, pripremila se na ishod svakog od njih, pa i na taj da se možda i ne ukrcamo ako bude drame i suza, ali dogodio se, kao i uvijek, upravo onaj koji nisam očekivala. Glatko i s veseljem ušli smo u avion, nitko nije zaplakao, a oboje su momentalno zaspali čim se avion odlijepio od zemlje i spavali tako do izlaska iz aviona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci