Show

Komentari 32

Nataša Janjić uživa na moru sa suprugom: 'Na brodu smo koji je veličine kao i moja vikendica'

Nataša Janjić uživa na moru sa suprugom: 'Na brodu smo koji je veličine kao i moja vikendica'

Janjić je obukla narančasti dvodijelni badić, a preko njega je prebacila zeleni pare. Od sunca su je štitile naočale i iznimno veliki slamnati šešir. Njenu figuru pohvalile su i njezine kolegice

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) trenutačno je na godišnjem odmoru, a posljednjih dana uživa ploveći našom obalom sa svojim suprugom Nenadom. S ljetovanja je podijelila i nekoliko fotografija u narančastom badiću, a fanovi su ostali bez teksta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Šešir glavu čuva (ovaj i dvije-tri ako se zagrlimo), ali ja ga koristim strateški. Divan dan na brodu naših prijatelja veličine moje vikendice - napisala je uz fotografije.

Janjić je obukla narančasti dvodijelni badić, a preko njega je prebacila zeleni pare. Od sunca su je štitile naočale i iznimno veliki slamnati šešir.

Na prvoj fotki svoju besprijekornu figuru pokrio je šešir, a na drugoj teško je bilo ne primijetiti vitke noge i ravan trbuh.  

Fotke je lajkalo više od 1.400 ljudi, a u komentarima su joj se odmah javile kolegice s lijepim riječima.

Bojana Gregorić Vejzović ostavila joj je emotikon smajlića sa srcima u očima, a Marijana Mikulić joj je napisala 'Jao' i dodala emotikone vatre. Osim njih javila joj se i voditeljica Marijana Batinić koja je komentirala emotikon vatre. 

- Ma strateški si zgodna sa šeširom i bez njega; Najljepša osoba na kugli Zemaljskoj; Tijelo kao remek djelo - pisali su joj.

Ubrzo nakon svojih fotografija objavila je i fotku sa suprugom Nenadom otkrivši koliko se godina vole.

- 20 godina (i dvoje djece) kasnije - napisala je, a u komentarima se ponovno javila Batinić te zajedno s njom Antonija Blaće.

- Sexy ste - komentirala je voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI